- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Rendesen leverte a cigány hegedűvirtuózt a RomEr legénysége

A nemzeti rock, mint zenei műfaj legnagyobb sikerét hozta a Feltámadás. Az egyik legjobban nácizott, szkinhedezett csapat, a Romantikus Erőszak Keménymag című cd-je a megjelenés hetében a 2. helyen nyitott a a MAHASZ (Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége) által összeállított 2010/12. heti eladási slágerlistán! A HunHír.Hu gratulál a hírportál által a kezdetektől fogva a legjobban támogatott és népszerűsített “zenekarának”.

A listán az első helyezett valami Caramel nevezetű cigány rapper- vagy vekker, vagy prakker, vagy micsoda. A RomEr viszont megelőzi a híres zenészcigány-família tagját, a hegedűhöz tényleg értő Mága Zoltánt, aki kapott annyi reklámot a libsi médiától, hogy másnak ez százmilliókba kerülne. Az elhallgatott, alázott, az egyedüliként a kilencvenes évek óta folyamatosan zenélő, fejlődő Romantikus Erőszak, a Pannon Rádió Rockszerda című adásnapjának egyik kedvence, az első nemzeti rock fesztivál, a 2002 nyarán, a Hídember és társainak hídfoglalása utáni napon megrendezett örvényesi Koppány-tábor zenei hőse bebizonyította: az erőteljes cionlibsi háttérben is beérett a 100 százalék magyar mag.

A zenekar frontembere, Sziva Balázs a HunHíren keresztül is köszöni mindenkinek ezt a sikert, mindenkinek, aki támogatja a zenekart, és az eredeti CD-t megvásárlásával hozzásegítette, illetve segíti a csapatot ehhez a helyezéshez.

HunHír.Hu