- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Nemzeti ellenállás dalokban – Jön az új RomEr-album (koncert 19-én! videó+fotó)

A sokak által a nemzeti ellenállás zenekarának tartott Romantikus Erőszak tavaly új CD-vel és két teltházas Wigwam-beli koncerttel ünnepelte 15 éves jubileumi évét, a napokban pedig egy spéci, idehaza manapság különlegességnek számító, négynótás korlátozott példányszámú bakelit kislemezzel jelentkeznek.

Március 20-án jelenik meg az új album: a Keménymag, amiről ezúttal sem hiányzik majd a RomEr védjegyévé vált táncra hívó magyar dudaszó és a futball lelátók kórusai.

A 10 dalt és egy intrót tartalmazó CD március 20-án jön majd ki a Hadak Útja kiadónál. Néhány számcím: Óóólé, Ereszd be a tótot (kiver a házadból), Kilenc zsandár, Készenléti, Esik eső, Szurkolj és háborúzz! A CD kapható lesz a HunHír.Hu – természetesen magyar hírportálon is.

Pár új dal már el is hangzik majd a február 19-ei lemezelőzetes koncerten Budapesten, a népligeti Diesel Klubban, ahová csak 700 darab korlátozott számú jegyet bocsájtottak ki. Jegyelővételi helyek: FEHÉRLÓFIA KÖNYVESBOLT, CASUAL BP, TURÁNIA PÓLÓBOLT, TURUL MÁRKABOLT, TRAFFORD KÁVÉZÓ, SZKÍTA KÉZMŰVESBOLTOK.

HunHír.Hu