- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Az Ismerős Arcokat is be akarta tiltani a zsidó hülyegyerek

Amikor a HunHír.Hu jogelődje, a Rockszerda.hu megkezdte az akkor ismeretlennek számító Ismerős Arcok felfuttatását, a költői szövegű, igényes zenéjű dalok a visszafogottabb jobbosok szájíze szerint készültek el. A négy, máig is leghíresebb nótájuk szövege szinte virágnyelven mondta ki a legfontosabb kérdésekre a megoldást. Egy teljesen gonosz, tájékozatlan durung zsidó kölöknek, bizonyos Merkel Dávidnak még a lájtosabb dalok is facsarják a rohadt nagy orrát. A fiatal, de a gyűlölködésben még a rabmadár öregeket is felül múló kajmánfi be akarta tiltatni az Ismerős Arcok koncertjét.

Pont az a helyzet, mint Demszky rabmadár Degesz Gábor 2001-es koncertbetiltásánál. Akkor halvány fingja sem volt az egykori judeobolsevik patkányköztársaság-fannak, hogy milyen repertoárral készülnek a nemzeti rock zenekarok a Nemzeti Dal ünnepére, mégis cenzort játszott a nagy liberális, jogvédő, demokrata. Most ez a fiatal gyűlöletzsidó, Merkel Dávid kóstolta be a nemzeti zenekarokat, s úgy vinnyogott a maceszzabáló hülyegyerek, mintha ismerné tevékenységüket, nótáikat. Pont az Ismerős Arcokat kóstolta be, azt a bandát, amely a kezdeti, picit radikális hangnem után nagyon vigyáz arra, hogy ne sértse senki érzékenységét, és a “finnyás”, lájtos, radikálismentes tábor igényeit akarja kiszolgálni.

A zenekarvezető, Nyerges Attila, saját elmondása szerint nagyon ügyelnek arra már négy év óta, hogy semmilyen kritika ne érhesse őket a cionoldalról, s Kormorán-szintű szókimondással beszélnek csak a dolgokról. A radikális zenekarokkal nem szívesen közösködnek, még azt is meghatározzák, kikkel nem lépnének fel szívesen egy-egy alkalomkor. A “kopasz tábor” elvárásainak megfelelően nem szerepeknek, hiszen egyikük sem akarja kockáztatni a főállású zenészséget, amit pont a lájtos közönségnek köszönhetően szereztek meg.

Merkel Dávid röfögése olyan szintű, mint amikor a kommunista érában lefasisztázták Révészt, Gallait, illetve az egész Piramist. Okulásképpen olvassák el az ifjú cionista gyűlöletkeltő kiválasztott disznó levélét, illetve interpellációját, amelyet a kerületi testületi ülésre terjesztett be.

“A mai napon interpellációt intéztem Dr. Tóth József polgármesterhez a kerületben tervezett Ismerős Arcok koncerttel kapcsolatban. A zenekar működésről bővebben a Magyar Narancsban is lehet olvasni.

Tisztelt Polgármester úr!

Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat Képviselő-testüelte Szervezeti és Működési Szabályzatának 21§ alapján interpellációt nyújtok be az Ismerős Arcok zenekar 2009. október 10-én az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban (AJAMK) meghirdetett koncertjével kapcsolatban.

A képviselőtestület 2008. január 10-én politikai állásfoglalást tett:

a)szélsőséges politikai nézeteket hangoztató, rasszista, antiszemita, kirekesztő, másokban félelmet keltő szervezet és személy részére Budapest Főváros XIII. kerületében közterületre területfoglalási engedélyt, illetve az önkormányzat tulajdonában álló ingatlanra bérbeadási engedélyt nem ad,
b)az a) pont tilalma kiterjed minden olyan rendezvényre – annak szervezőitől függetlenül – melyen ilyen szervezetek tevékenységét népszerűsítik.

Éppen ezért meglepve értesültem róla, hogy az Önkormányzat 100%-os tulajdonában álló XIII. Kerületi Közművelődési Nonprofit Kft. (NKFT) az az AJAMK-ban nem pusztán helyt ad az Ismerős Arcok nevű zenekar koncertjének, hanem még a rendezvény népszerűsítésében is részt vesz.

Míg az NKFT honlapja szűszavúan csak az „ Az igényes hazai rockzenei élet meghatározó szereplőjének 2 hete megjelent zenealbumának bemutató koncertje“ néven tesz említést az eseményről, érdemes kicsit mélyebben foglalkozni a zenekar munkásságával. Lemezüket ugyanis a szélsőséges, uszító kuruc.info honlapján lehet megrendelni, számos elismerő kritika kíséretében (itt megtekinthető: http://kuruc.info/r/1/20701/). Az általuk nagyrabecsült zenekar egyébként némileg visszafogottabb, mint az egészen nyíltan cigány és zsidóellenes uszításáról ismert Romantikus Erőszak vagy mondjuk a Kárpátia, de a hangsúly a némilegen van. A zenekar pont olyan radikális rendezvények rendszeres fellépője (Magyar Sziget, Jobbik majális, Turul Fesztivál, stb.), melyeket kerületünktől távol kívántunk tartani.

Véleményem szerint a zenekar önkormányzati intézményben megtartandó koncertje és annak széleskörú propagálása ellentétes a Képviselő-testület 2008. január 10-én elfogadott állásfoglalásával, éppen ezért kérem Polgármester urat, hogy adjon magyarázatot, milyen okból támogatja az Önkormányzat az Ismerős Arcok angyalföldi koncertjének megszervezését.

Válaszára várva, tisztelettel:

Merker Dávid
önkormányzati képviselő”

HunHír.Hu