- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Minden jegy elkelt a Kárpátia-koncertre

Örülhetnek azon Kárpátia-rajongók, akik elővételben biztosították jegyüket a zenekar novemberi lemezbemutató koncertjére. Petrás János zenekarvezető örömmel tájékoztatta a HunHírt, hogy elővételben elfogyott minden jegy.

A csapat készül a nagy bemutatkozó koncertre, ahol az előzenekar az éppen a legfrissebb albumát múlt héten nagy sikerrel előadó Ismerős Arcok lesz. Hiába próbálta gáncsoskodásokkal [1] a közönség kedvét szegni Demszky Gábor fővárosvezér, a Wigwamban telt házzal dübörög majd november 20-án a Kárpátia.

A Kárpátia zenekar november 20-ai koncertjére az esemény helyszínén, a WigWamban sem lehet már elővételben jegyeket venni. Az együttes ezért kéri, hogy a szórakozóhely honlapján lévő jegyrendelési lehetőséget se vegyék igénybe, akik eddig lemaradtak, de el szeretnének jutni a lemezbemutatóra, mert sajnos már ennek a lehetősége sem áll fenn.

A zenekarvezető a HunHír segítségével arra kéri a tisztelt rajongókat: akinek nincsen jegye, ne menjen el a helyszínre, mert a katonás rendben lebonyolítandó előadásra nem fog tudni bejutni. A kapunyitás fél hétkor lesz, innentől kezdve várják azokat, akik már elővételben megvásárolták a belépőket.

HunHír.Hu