- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Külön országot az LMBTQ-embereknek!

Na jó, ez lehet, hogy kirekesztő, mert hol maradnak az I-k, az A-k és a többiek. Az alapot az adja a címbeli óhajtó mondatnak, hogy igen remekül szerepeltek az olimpián ezek az emberek. Kijár nekik egy önálló állam.

A tokiói olimpián legalább 182 nyíltan LMBTQ sportoló indult – többen, mint az összes eddigi olimpián együttvéve. Az ötkarikás játékok végén az Outsports készített összefoglalót  [1]a teljesítményükről. A listából kiderül: az LMBTQ olimpikonok több érmet szereztek, mint bármelyik olyan ország, ahol a mai napig törvény bünteti a homoszexualitást. Ha külön országuk lenne, az összesen 11 aranyéremmel a hetedik helyen végeztek volna az összesített éremtáblázaton – megelőzve például Franciaországot, Németországot, Olaszországot vagy Brazíliát.

Az összesen 33 éremmel (11 arany, 13 ezüst és 9 bronz) megközelíteni sem tudták volna őket olyan országok, mint például:

Az esélyegyenlőség, tapintat és különjog jegyében igazán ideje lehet elgondolkodni róla, hogy ezek az értékes emberek külön államban gyümölcsöztessék tudásukat, és talán még a túlnépesedés problémájával sem kellene számolniuk.

Hunhír.info – Humen