- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Okádnivaló: Gendersemleges sárkánnyá vátozott a bankár

Nagyszüleinktől ismerősen csenghet a mondás: jó dolgában, nem tudja, mit csináljon. Valami ilyesmi lehetett azzal a férfival is, aki nem akart többé sem férfi, sem ember lenni. Így lett gendersemleges sárkány. Visszataszító, undort keltő tartalom következik, csak erős idegzetűeknek!

Tiamat Legion Medusa, azt követően szánta el magát testének hányingert keltő átalakítására, hogy HIV-fertőzést diagnosztizáltak nála. A férfi alelnökként dolgozott egy bankban, majd gondolt egyet, eldobta a múltat, s úgy döntött, nem is emberként, hanem sárkányként akar tovább élni.

Az elmebeteg pusztulásra érett kasztráltatta magát, levágatta a füleit, orrát Voldemort nagyúréhoz hasonlóvá alakíttatta. Nyelvét kettévágatta és még a szemeire is tetoválásokat rakatott. Fején 18 szarv is található, mint kifejtette, azért, hogy még inkább hüllőnek nézzen ki. Ha a tükörbe nézek, én már nem egy embert látok, hanem egy lényt – fogalmazott. Kifejtette azt is, hogy félig emberinek, félig hüllőnek, „gendersemleges sárkánynak” tartja magát.

Videó erős idegzetűeknek:

Hunhír.info