- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Ekkora volt a szerelem a máspár között

Szivárványos körökben a kortalan, határtalan homoszerelem szimbólumává emelt pár tragédiájáról kellett beszámolnia a hazai melegsajtónak. Persze, nem lennénk igazságosak, ha elhallgatnánk, hogy azért bennük is kérdőjeleket vetett fel az ifjú román özvegy hirtelen jött boldogsága.

Május 31-én egy bukaresti kórházban elhunyt Philip Clements, nyugalmazott anglikán homoszexuális lelkész. A 81 éves, angol Clements a most 27 éves román Florin Marin román modell férje lett, ám csupán 3 viharos évet kaptak, szerelmük útjába állt a halál.

A koronavírus-járvány miatt látogatási tilalom volt érvényben a kórházban, így Clements egyedül hunyt el, anélkül, hogy szerettei meglátogathatták volna. A lelkész családja most azzal vádolja az ifjú özvegyet, hogy az az első pillanattól fogva csak az idős férfi pénzére utazott.

Amit teljes egészében Marin örököl. Az örökség része egy százezer fontos (kb. 38,5 millió forint) lakás Bukarestben, egy százötvenezer fontos (kb. 57,8 millió forint) életbiztosítás, valamint a havi kétezer fontos (kb. 770 ezer forint) özvegyi nyugdíj – ez utóbbit élete végig folyósítják számára, egészen addig, amíg újra házasságot nem köt.

Az elhunyt férjénél 54 évvel fiatalabb Marin azt nyilatkozta az angol Daily Mailnek, hogy elszomorította Clements halála, de két nap gyász “elegendő”, és hogy volt férje sem akarná, hogy szomorú legyen. A gyász helyett készen áll arra, hogy élvezze a százmilliós örökségét.

Az özvegyre pedig rá is talált a boldogság. A rá százmilliós vagyont hagyó férje halála után három nappal – jegyzi meg a Humen nevű szivárványos újság.

A hazájában kisebb bulvárcelebritásnak számító Marin a román Antena Stars interjújában árulta el, hogy újra párkapcsolata van. Új párja Clements halála után 3 nappal jelentkezett be Marinnál az Instagramon, de ő illendőségből öt hétig várt a válasszal. Utána aztán felgyorsultak az események, és immár hivatalosan is „együtt vannak” – ugyanis az új pár szintén az Egyesült Királyságban él, ahogy a néhai férj. A koronavírus-járvány miatt eddig személyesen még nem is találkozhattak az utazási korlátozások miatt, videohívásokkal tartják a kapcsolatot.

[2]

„Szentimentális okokból elkezdtem magamat nagyon jól érezni. Ez a kapcsolat még nem nagyon komoly, pedig a volt férjem azt akarta, hogy a halála után azonnal építsem újra az életemet.”

Az új partner az elmúlt években figyelemmel kísérte Marint a médiában, és nagyon szeretett volna megismerkedni vele.

A néhai Clements és Marin kapcsolatában egymást érték a hullámvölgyek. Amikor a lelkész a fiatal férjére íratta a lakását, az szakított vele, így Clements hajléktalanná vált. Később újra összejöttek, akkor pedig ő fizette Marin rendszeres partizásait is.

Hunhír.info – Humen