- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Elképesztő normálatlanságokkal próbálják elfogadtatni a másságot – Az egyház tartja el az “ifjú párt”

Több sebből vérző, a normalitás talajától tökéletesen elrugaszkodott, a hagyományos értékeket teljességgel elvető “álompárok” kirakatba tételével igyekeznek a másságot népszerűsíteni, propagandisztikus eszközökkel akár követendővé tenni, de mindenképpen természetessé tenni az LMBTQ ideológusai. Az újabb gyöngyszem egy anglikán nyugalmazott lelkész és egy román fiatalember szívszorító románca.

A 81 éves angol Philip Clements és 27 éves férje, a román Florin Marin 2017-ben házasodott össze. A nyugalmazott anglikán lelkész szembement egyháza törvényeivel és összeházasodott azonos nemű szerelmével, aki akkoriban modellként dolgozott. Clements eladta kenti otthonát, hogy lakást vehessenek Marin szülővárosában, a romániai Bukarestben, amit azonnal rá is íratott a fiatalember nevére, nehogy örökösödési gond merüljön fel abban az esetben, ha ő elhunyna – számolt be róla a Humen Online. Fiatal férje azonban nélküle járt el az éjszakába, és amikor összevesztek, hajléktalanná vált és visszaköltözött Angliába. Már a válás is szóba került, főleg azután, hogy Clements még a férjénél is fiatalabb férfival ismerkedett össze, de mit tesz az igaz szerelem, nem bírták egymás nélkül, kibékültek.

Az egy évnyi nyitott kapcsolatot követően az egykori lelkész visszaköltözött Bukarestbe is, és együtt készülnek a harmadik házassági évfordulójukra. Az angol Sun újságírójának mesélte el Clements, hogy lassan megszokta az új várost – ahogy azt is, hogy férje minden hétvégén bulizni megy.

„Ma már ő is sokkal jobban megért engem, és én is jobban értem őt. Tudom, hogy amikor elfoglalt, akkor ne zavarjam, és adjak neki teret. Egy héten egyszer elmegy a bukaresti melegbárba, és ez részemről rendben van. Fiatalok között is kell lennie, ez nagyon fontos, amikor ilyen nagy a korkülönbség. Mindketten sokat tanultunk.”

Clements az új hazájában tanít, így a pár most ebből, illetve a férfi egyházi nyugdíjából él. Fiatal férje egy autókölcsönzőben dolgozott, ahol felmondott, és most menedzseri állást keres. Reményeik szerint így a jövőben sokat utazhatnának. Clements bizakodó:

„Oda kell figyelnünk a pénzre, de Románia olcsóbb, mint Anglia, és a pénz tovább tart. Elég a megélhetésre, és hogy időnként moziba és étterembe menjünk.”

A pár idén költözött egy kétszobás lakásba Bukarest közepén (arról nem szólnak a hírek, hogy mi lett az ifjú férj nevére vett lakással), és kapcsolatuk erősebb, mint valaha. Tavaly szeptemberben Clements-et a szívével műtötték és Marin minden nap meglátogatta, aki mostanra férje szerint sokkal érettebbé vált.

Ugye, hogy a szerelem mindent kibír és visz?

Hunhír.info – Humen Online nyomán