- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Leszbi mesefigura vadítja a gyerekeket – Tiltakozzunk a manipuláció ellen!

Mától vetítik az amerikai mozikban a Disney és a Pixar legújabb agycsonkítóját, az Előre című animációs filmet. A CitizenGo petíciógyűjtő oldalon megjelent a konzervatív identitás ezzel kapcsolatos ellenérzése. A petíciót több mint 630 ezren írták alá.

Az “Onward” című filmben megjelenített LGBTQI-figura egy leszbikus küklopsz rendőr, Specter felügyelő.

A gyerekek manipulációja ellen tiltakozó petíció indult.

Mi, a CitizenGO közösségben aggódunk. Aggódunk a gyerekekért, aggódunk a jövőért. Világszerte mozgósítunk, és együtt üzenjük a Disney vezetőinek: HAGYJÁK ABBA az LGBTQI-érzékenyítést!”

Nem maradhatunk csöndben a gyermekeket célzó LMBT manipulációt látva. Nem maradhatunk csöndben, amikor LMBT felvonulásokat tartanak a családok és gyermekek találkozási pontjain, és homoszexuális történetszálakkal érzékenyítik őket a rajzfilmekben. Csatlakozzon a Walt Disney vállalat elnökének írt levelünkhöz, fejezze be a Disney a gyermekek LMBT irányú manipulálását!

– írja a CitizenGo felhívása.
Ő Specter, a leszbikus rendőr

leszbikus küklopsz természetesnek beállított módon utal barátnőjére az egyik jelenetben: „A barátnőm lánya bosszantott fel.” Ezt örömmel üdvözli a Pride oldala [1].

Aggasztó a helyzet. Folytatódik a gyerekek LGBTQI-ideológiával való agymosása.

A Disney nem magától kezdte el a homoszexuális-transznemű érzékenyítést, hanem az LGBTQI lobbi évtizedes nyomásának következményeként. Ha mi nem szólalunk föl értékeink mellett, a nagyvállalatok, kormányok és nemzetközi szervezetek kizárólag a homoszexuális és transznemű  lobbi nyomásgyakorlását érzékelik.

Olyan nagy lett az LGBTQI-lobbi ereje a világban, hogy a vállalatok, kormányok és nemzetközi szervezetek mindent megtesznek, hogy a kedvükben járjanak. A kérdés, hogy saját fogyasztóikkal, a családokkal és a szülőkkel is szembemennek-e a homoszexuális-transzgender lobbi kegyeiért.

Őszintén aggódunk amiatt, hogy ha mi, korunk társadalmának aktív és felelősségteljes tagjai nem cselekszünk, az LGBTQI-lobbi visszafordíthatatlan károkat fog okozni, amelynek kárvallotjai elsősorban a védtelen gyermekek és fiatalok lesznek.

Vajon hallgat-e ránk a Disney? Nem tudjuk biztosan. Azt viszont tudjuk, hogy minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk. Üzenjünk a vállalatoknak, és csak tudatosan fogyasszunk médiatermékeket, kerülve a keresztény-, és családellenes tartalmakat.

A petícióhoz itt [2]lehet csatlakozni.

Hunhír.info