- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Soros félti a bőrét

Amíg Orbán Viktor van hatalmon Magyarországon, Soros György nem tér vissza szülőföldjére – erről az üzletember a brit Guardian című lapnak adott interjúban beszélt. Attól tart ugyanis, hogy az országban annyira eluralkodott az ellene indított propaganda, hogy akár még fizikai atrocitás is érhetné.

A magyar kormányfőről megemlítette, hogy korábban még támogatta őt, mert elkötelezettje volt a nyitott társadalomnak, mára azonban kizsákmányoló, egy maffiaállam megalkotója lett.

A cikk megemlíti azokat a plakátokat is, amelyekkel tavaly szórták tele az országot, és amelyen Soros György látható, és egy felirat: „Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén”. Erre úgy reagált, nem engedi, hogy személyes konfliktusba sodródjon Orbán Viktorral. Úgy fogalmazott,

a nézeteltérés közöttünk nem személyes, hanem ideológiai.

Beszélt arról is, hogy az ellene irányult támadások kihívást adnak és energiával töltik fel, úgy fogalmazott, „azok az emberek, mozgalmak vagy országok, amelyek támadnak engem, úgy érzem, hogy valamit jól kell tennem. Büszke vagyok az ellenségeimre”.  

hvg.hu – Hunhír.info