- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Jön az LMBTQ Kellogg’s – Figyelsz, Karigeri?

LMBTQ-s gabonapelyhet dobott piacra a Kellogg’s, de sajnos itthon nem lehet majd kapni. Bár, ha a nagyhatalmú, frissiben főpolgármesteri széket melegítő Karácsony Gergely bedobja magát, még az is lehet, hogy kerül az ő és tárgyalópartnerei asztalára is belőle.

A gabonapelyheket gyártó cég különleges kiadással készült, amelyben összegyűjtötte a legnépszerűbb termékeit – a Corn Flakes-t, a Frosties-t, a Froot Loops-ot, a Rice Krispies-t, a Raisin Brant és a Frosted Mini-Wheats-et -, hogy egy nagy, színes kiadásba csomagolhassa őket – tudtuk meg a Pink Newsból. A cég azt is bejelentette, hogy 50 ezer dollárt adományozott a GLAAD nevű LMBTQ jótékonysági szervezetnek.

Az All Together elnevezésű dobozok a készlet erejéig kaphatóak Amerikában, amelyben hat darab kisebb doboz található, hogy ezzel ünnepeljék az összetartozást.

„A doboz a Kellogg’s hat legnépszerűbb gabonapelyhét és kabaláját tette ugyanabba a nagy dobozba, hogy ezzel szimbolizálja az elfogadást attól függetlenül, hogyan nézel ki, honnan jöttél, vagy, hogy kit szeretsz”

– magyarázta a cég szóvivője.

A termék bemutatására a Disney Andi Mack című sorozatának biszexuális sztárját, Joshua Rush-t kérték fel, akivel a jelenlévők együtt alkothatták meg saját kedvükre gabonapelyhüket a dobozban lévő alapanyagokból – írja a HumenOnline melegportál.

A Hunhír.infót egyébként egyáltalán nem érdekelné, hogy zárt körben (és ajtók mögött) az LMBTQ-hívei kivel, mit és hogyan, milyen neműként hányan élik magánéletüket. Az intézményesített hívőségre, a többségre erőltetett cirkuszi előadásokat, a gyerekeket tudatosan befolyásolni kívánó propagandahadjáratokra ugyanakkor rossz szemmel nézzük.

Hunhír.info