- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Az LMBT-propaganda az új kommunizmus a krakkói érsek szerint

Érseki körlevelet jelentett meg a jobboldali Do Rzeczy című magazinban Krakkó érseke. Marek Jędraszewski ebben újabb, totalitárius veszélyről beszél.

Olyan időket élünk, amikor újabb veszély fenyegeti szabadságunkat, méghozzá egy totalitárius természetű. A forrása – akárcsak a 20-ik századi totalitarianizmusoknak – Isten radikális elutasítása. Az elutasítás következményeként az emberkép egy új típusa sejlik fel, amely által önmaga karikatúrájává válik

– olvasható a körlevélben, amelyire a Humen nevű melegblog kapta fel a fejét.

A gender ideológia részeként megkísérlik eltörölni a férfi és nő közötti különbséget. Sőt, az agresszív LMBT propaganda a ‘tolerancia’ és ‘fejlődés’ nevében a számunkra legszentebb dolgokat támadja.

Az érsek úgy látja, hogy ma a lengyel keresztények arra vannak kényszerítve, hogy elfogadják, sőt, promotálják az LMBT ideológiát.

Jędraszewski számára ez a kommunista időket idézi, amikor az emberek csak úgy tudtak boldogulni, ha beléptek a pártba – a hívőket pedig másodrangú állampolgárokként kezelték.

Az Egészségügyi Világszervezet is az érsek szerint “erkölcstelen támadást” indított azzal, hogy el szeretné terjeszteni az oktatási intézményekben a szexuális felvilágosító oktatásokat.

Humen – Hunhír