- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

A gendersemleges babák ellen tiltakoznak

Piacra dobták a nemsemleges babákat. A terméket a Barbie gyártója álmodta meg. Annyira jó, hogy vannak cégek, akik mindenre gondolnak, és már időben elkezdik kiokosítani a gyerekeket a genderelmélet alapjaira, hogy majd ők eldöntik, fiúk-e vagy lányok, vagy kell-e nekik fiús vagy lányos játék. Nem mintha eddig a lányok nem autózhattak, vagy a fiúk ne ugrókötelezhettek volna, ha éppen ehhez lett támadt kedvük. De ez mégis olyan látványos, olyan fáklyahordozós, és éppen ettől annyira félelmetes is.

A Mattel szeretné elhagyni a címkéket, és több szabadságot akarnak nyújtani a gyerekeknek játék közben, ahol kedvükre alakíthatják a babákat. A One Million Moms nevű vallásos szervezet petíciót indított annak érdekében, hogy a játékokat kivonják a forgalomból – számol be róla a Pink News.

„A Mattel egy olyan játékot készített, ami a nemek sokszínűségét, a társadalmi nem elfogadását hirdeti és elutasítja az emberek biológiai nemét. Címkének nevezni a nemet ugyanolyan, mintha azt mondanánk, hogy a férfi és a nő éppen csak annyira különbözik egymástól, mint a magas és az alacsony. A Mattel összezavarja ártatlan gyermekeinket azzal, hogy tönkreteszi a nemi szerepeket és lerombolja a nemeket megkülönböztető gátakat. A játékgyártó cég miért nem engedi a gyermekeknek, hogy azok legyenek, akiknek Isten teremtette őket, ahelyett hogy jó fényben tünteti fel ezt a bűnös életstílust? A Mattel is csatlakozik ahhoz a trendhez, amely azt mondja a gyerekeknek, hogy olyan neműek, amilyenek lenni szeretnének. Ezek a felelőtlen babák veszélyesek a gyerekeink jólétére nézve”

– nyilatkozta a One MIllion Moms szóvivője.

Hunhír.info – Humen Online nyomán