- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

200 ezer eurót adott Soros egy Több Európa nevű ultraliberális pártnak

Több Europa nevű párt 200 ezer eurós támogatást kapott Soros Györgytől – írja a Mandiner. A párt alapítója egy éve még félmillió migráns legalizálásáról nyilatkozott.

Soros György és felesége, Tamiko Bolton 200 ezer eurót adományozott a +Europa (Több Európa) pártnak az európai parlamenti választási kampány finanszírozására – írta meg a Mandiner a mozgalom főtitkárának, Benedetto Della Vedovának a párt honlapján közzétett írására hivatkozva.

A Corriere della Sera hétfői száma szerint a magyarországi zsidó származású spekuláns tettét leginkább az Olaszország Fivérei (Fratelli dItalia) párt támadta. Giorgia Meloni pártelnök szerint: Emma Bonino pártját egy olyan pénzügyi spekuláns pénzeli, aki azért tartja fenn a civil szervezeteket, hogy a tömeges bevándorlást segítse elő, és tönkre tegye a nemzeteken alapuló államokat. Ez azt jelenti, hogy Soros és a nagytőke is ringbe szállt az európai választások győzelméért: a baloldalt választották szövetségesként és a szuverenistákat ellenségként.

A Hajrá Olaszország (Forza Italia) szenátora, Maurizio Gasparri szerint a +Europa párt nagy volumenű támogatást fogadott el Sorostól, ami igen veszélyes lépés lehet, mivel a mágnás „a népek és Európa legnagyobb ellensége, aki sok rosszat tett az olaszokkal nyíltan támogatva az illegális bevándorlók nagy tömegeinek befogadását”.

A Soros György által támogatott párt alapítója Emma Bonino volt olasz külügyminiszter, aki többek között a Radikális Itáliaiak (Italian Radicals) csoport vezetője, amelynek nem titkolt célja a radikális politikai, gazdasági és kulturális liberalizáció. Bonino 2017-ben a Mare Nostrum hadművelet sikerességét emelte ki, hangsúlyozva támogatását a Földközi-tengeren zajló mentési hadművelet felé. De 2017-ben beszélt arról is, hogy Olaszországnak szüksége van a bevándorlásra.

Hunhír.info