- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Az univerzum érdekességei: Hüllő vagy tojás?

Nagyon szeretem az állatokat. A kis gekkótól kezdve a hatalmas kék bálnáig mind nagyon érdekesek és szépek. Ahogy sokakban, bennem is megjelent a kérdés: az állat volt előbb vagy a tojás?

Sokan azt mondják, hogy “jogos, hogy a tojás, mivel a tojásból keltek ki az állatok”. Mások viszont így állnak a dologhoz: “Lehet, sőt, egészen biztos, hogy az állat volt előbb, mivel csak az rakhatta le a tojást.” Nos, ez igazán elgondolkoztató. Állat-tojás, tojás-állat, állat-tojás, tojás-állat???

Mint láthatják, kíváncsinak teremtett a Mindenható Jóisten. Megint az önök gondolataira, véleményeire lennék kíváncsi.

A mai nap kérdése így szól: önök szerint mi volt előbb, a tojás vagy az állat? Amelyiket többen gondolják, azt az eshetőséget szerepeltetem következő cikkemben, valamint a legérdekesebb magyarázattal szolgáló megoldók között kisorsoljuk, hogy kinek a véleménye lesz benne következő írásomban. Ma 16 óráig várom a válaszokat a szerk@hunhir.info e-mail címre!

Sok sikert, és ne feledjék: minden megfejtő győztes már, hiszen egyrészt használta a fejét, másrészt pedig lehetséges, hogy még a tudósok előtt helyes megoldást talált. Talán majd 30 év múlva kiderül, kinek lett igaza, és éppen a Hunhír.info olvasói közül kerülnek ki, akik az igazsághoz közelebb visznek.

– Miniriporter –

Villő miniriporter – Hunhír.info