- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Kimondta az igazságot Bikádi – A hajmáskéri lelkészt rasszistázza a NOL (+ videó)

Bikádi László református lelkész, Sóly korábbi polgármesterének vasárnapi istentisztelete annyira kiverte a biztosítékot a NOL-nál, hogy még napokkal később is sötét kamrában ülnek, de tapogatózva azért átkozódnak, vagdalkoznak. Rasszistázó kapálózásuk talán sok emberhez eljut, akik miután gondolkodni – fogalmazzunk így – nincs idejük, a készen kapott, gyűlöletkeltésre hivatkozó gyűlöletkeltést gyorsan be is fogadják, megeszik, bekajálják. Éppen ezért a “ráérősebb”, a gondolkodásra is maguknak időt hagyók kedvéért azonban íme az eredeti, szövegkörnyezetéből nem kiragadott mondat és félmondat a prédikációból.

Sáskajáráshoz, hangyákhoz, a természetes élőhelyükről menekülő állatokhoz hasonlította a menekülteket Bikádi László Károly hajmáskéri református lelkész azon az istentiszteleten, amelyet a határokat védő katonáknak és rendőröknek ajánlott. A beszédében kifejezetten fajgyűlölő mondatok is előfordulnak – írja félrevezető cikkének felvezetőjében a NOL.

Arról van szó, hogy Bikádi egész egyszerűen és pontosan levezette, nem kezeltük felebarátként azokat a migránsokat, akik nekünk köszönhetően elvesztették otthonaikat és most itt sáskajárnak, mert nem tekintenek ránk felebarátként. Minden szava igaz, csak sajnos van, aki könnyen felejt, vagy egyszerűen az a dolga, hogy feledtessen, kerteljen, szépítsen, a készgondolkodást zabáló pedig nem néz a fátyol mögé. Önök tegyék meg!

G. Németh Éva – Hunhír.info