- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

A cigányok kedvenc üdítőgyártója szoktatja a budapestieket a légitámadáshoz

A már többször – jogosan – betiltott rendkívül egészségtelen energiaital gyártója által Szent István ünnepén rendezendő rettentően hangos és idegesítő repülőverseny résztvevői már gyakorolnak, hogy végképp megutáltassák ezt a szép sportot a főváros központjában lakókkal. Ma délelőtt egy óra alatt négy koccanás is történt a megijedt autósok miatt, és két kerékpárost is szolidan fellöktek.

– Vajon mit keres egy Liberátor Budapest légterében? – teszi fel a kérdést a HunHír légügyi szakértője. – Magyarországot – de főként Budapestet – a II. világháború idején ilyen gépekkel bombázták az amerikaiak. Sokunk szüleit, nagyszüleit tépték cafatokra a bombáik. Ennek kellene örülnünk?

Ugyanis a tervek szerint ilyen gép is „szórakoztatja” majd a légiparádé nézőit. A B-24 Liberátor elnevezésű nehézbombázókat az amerikai hadsereg a II. világháború végén használta. Például 727-es amerikai bombázó századnak a németországi Blechammer olajfinomítói voltak az elsődleges célpontjai. A parancs szerint rossz idő esetén a visszaúton Magyarországra kellett a le nem dobott bombáikat kiengedniük.

Hadseregünk nincs, a légvédelmünket szétverték, tehát elég lesz Magyarország ellen majd a muzeális haditechnika is? Így gondoljátok a dolgot zsidók? Az Új Kenyér Ünnepén gyakoroltok egy kicsit?

Persze kevesen sajnálják a rakpartokon épült házakban lakó „jó munkásembereket” (Szalacsi S. után szabadon), pedig a nagyüzemi tolvajlást segítő munkájukat ők biztosan szeretnék kipihenni. Akinek pedig ott a munkahelye és véletlenül egy nullával többet ír valami közpénzből fizetendő számlára, hát azt a villámgyors nyomozók máris kiderítik. (Láttunk ilyet mostanában?) Szóval sok baj van ezzel az energia(?)-itallal.

Budapest ma már teljesen úgy néz ki, mintha háború lenne. Bombatölcsér méretű gödrök mindenhol, a házakról pereg a vakolat, ahogy egy-egy repülő alacsonyan elhúz felettük. Az autósok ijedeznek, egymásnak mennek. Az autókban keletkezett kár kicsi, erre a biztosító nem fizet (másra sem nagyon szokott), tehát egy darabig mindenki anyázva emlegeti majd a Vörös Bikát (red bull). Ebben az országban lassan mindent elborít a vörös uralom.

HunHír.Hu