- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

A MOSZAD áll a cigányölések mögött?

A Miniszterelnöki Hivatal Nemzetbiztonsági Irodájának illetékese a Népszabadságnak azt mondta: a hírszerzés figyeli azokat a hírforrásokat, amelyek esetleg külföldi elkövetőkre vagy külföldi megbízókra utalnak. A HunHír.Hu már a legelső alkalommal felvetette ennek a lehetőségét úgy, hogy rendkívül hangsúlyos kérdésnek tartotta.

A jelenlegi helyzetünkben, amikor támadások özönét zúdítják ránk, természetesen nem állítjuk, mert nincs is rá bizonyítékunk, hogy az izraeli titkosszolgálat áll a cigányok elleni akciók mögött. Viszont mint a hétköznapi gondolkodó magyarok internetes hírforrása, felteszünk néhány kérdést önmagunknak, önöknek, és a hatalom képviselőinek is.

Talán előbbre jutunk e rendkívül fontos kérdés megoldásában, hiszen ez a témakör, a cigányölések köre, nemcsak egy figyelemelterelő akció, hanem egyértelműen azoknak az érdekét szolgálhatja, akik Magyarországot akarják megtenni új hazájuknak.

A mostani belpolitikai helyzetben, mikor egy alig támogatott bábkormány regnál, lassan már mindenki előtt nyilvánvaló és nem is kell különösképpen ragozni, hogy a világ legfontosabb természeti csodája és egysége, a Kárpát-medence, s azon belül is csonka Magyarország idegen betelepülők támadásának van kitéve. A zsidó vezér már kimondotta, hogy megszereztük Magyarországot és minden jel arra utal, hogy ez a később elszólásnak minősített ténymegállapítás igen súlyos igazságtartalommal bír.

A néhány évtizedes zsidó államból egyszerűen az arabok kiszülik az izraelieket, előbb-utóbb új hazát kell keresniük a biológiai fegyver miatt. Arra már történtek jelzések, és sokak által köztudott a különféle hírforrások alapján, hogy hazánk a potenciális helyszín. A jelenleg regnáló bábkormány hatalmas aktivitást mutat az izraeli betelepülők irányába, kormányzati korrupciós szinten támogatja a földszerzéseiket, lakó- és kaszinóvárosaik építését. Az ezzel szembeni erősödő hang, a Vona Gábor vezette Jobbik Magyarországért Mozgalom Párt, illetve a magyar virtust, becsületet, bajtársiasságot, az egymásrautaltság érzetét és az egészséges hierarchiát kifejező, és jegyeit magán viselő Magyar Gárda olyan nagyságú embertömeget tudott megszólítani, amely kritikus tömeget jelent a Magyarországra betelepülni akarók számára. Ezért fontos, hogy az emberek, a hétköznapi magyarok ne ingatlanjaik elvesztésével, a fehérgalléros gyarmatosítással foglalkozzanak, hanem rettegésben éljenek és csak azt próbálják minden erővel megvédeni, ami mindenkinek a legfontosabb, az életüket.

Az elviselhetetlen nagyságú, kívülről gerjesztett, és a kisebbséget a saját céljaira használó idegen erő és hatalom által generált cigánybűnözés elviselhetetlen mértékűvé változott a cigányok uralta területeken, ahol végül is bekövetkeztek az elmúlt időszakok nemkívánatos eseményei, a máig sem kiderített indíttatású cigányölések. A lihegő médiatúlsúlynak köszönhetően ezek az események hatalmas publicitást kaptak és hatalmas töltetet jelentenek a magyarokra tüzelők ágyújába.

A cigánygyilkosságokkal kapcsolatosan több legyet is üthetnek azok, akik a megszállásra törekszenek. Ilyen például közvetlenül a kislétai események után megszólaló gyűlöletlelkész, Iványi Gábor megfogalmazása, miszerint a cigányok védelmében idegen katonáknak kell fenntartani a rendet Magyarországon. Ez már a totális katonai megszállást és gyarmatosítást jelzi.

A másik döglégy, hogy mesterségesen is fenn kell tartani a cigány-magyar ellentétet, mert a rettegésben élő többség a saját életének és javainak védelmével lesz elfoglalva, és emellett még a cigányok agressziója is erősödik a külső- és médiahatásra, illetve támogatásra. Az érdekek tehát látszódnak a fentiekből, és elvethetjük azt a variációt is, hogy etnikai alapon támadó terrorista sejtek vagy csoportok gyilkolják a romáknak nevezett cigányokat. Egyszerűen azért, mert kevés olyan fehér ember van, aki be merne merészkedni a cigányok uralta területekre, ahova még a rendőrök is csak a kommandósokkal merészkednek. Nehezen hihető, hogy bármely, akár gyilkos ösztönnel rendelkező ember is ilyesmit meg merne kockáztatni.

Feltehetjük a kérdést, hogy megfelel-e a jelenlegi hadászati és terrorelhárítási téziseknek a következő kitétel. A cigányok elleni manővert, amennyiben nem egymás elleni bosszúról, uzsoratámadásról, vagy belső inspirációjú, bizonyos cigány vezérek saját hatalmuk megőrzése miatt indíttatott akciójáról van szó, meg tudja-e csinálni egy olyan csoport, amely mögött nincs olyan technikai, információs és logisztikai háttér, amellyel jelen világunkban csak a különböző államok titkosszolgálatai rendelkeznek.

A cigánygyilkosságok nem a Dunántúlra jellemzőek, hanem a cigányok sújtotta vidékeken jelennek meg, amelyek távolságban nincsenek messze Felvidéktől, illetve a jelenlegi magyar-román határtól. Így aztán elsősorban eme két országokkal kapcsolatban merülhetnek fel különböző kérdések, azon megszorítással, hogy mindkét országban jelentős befolyással bír az izraeli titkosszolgálat. Különösen Szlovákiában, ahol eddig már sokak által jelzetten a MOSZAD támogatja a legnagyobb magyargyűlölő szervezetet, a Slota-féle bandát és gerjeszti a magyar-tót ellentétet ugyanolyan megfontolásból és célból, amilyennel nálunk működik a cigány-magyar ellenségeskedés fokozása.

Kérdéseink tehát a következőek. Vajon a hatalom csendesen asszisztál mindezekhez, és ezen a vázolt úton jár, vagy ez már sok neki is, és tényleg próbál tenni valamit? Vajon mennyire erős Magyarországon az idegen befolyás, és mennyire tartja markában a bábkormányt, hogy nem rendőri vezérfejek hullanak, hanem mindenféle alap és bizonyíték nélkül azt lehet szajkózni és szajkóztatni, hogy etnikai alapú bűncselekményről van szó? Vajon meddig mer elmenni a hatalom Budaházy György hazafi megvádolásán túl bizonyítékok nélkül az ellenfeleivel szemben? Vajon bekövetkeznek-e előbb-utóbb tényleges politikai gyilkosságok, amelyek nem a nemlétező terrorsejtek, hanem a titkos hatalom és a világhatalom számlájára írandók?

Kis Péter – HunHír.Hu