- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Megjelent! Cion bölcseinek jegyzőkönyvei (Új kiadás)

A világuralomra törő zsidóság és hitvány janicsárjaik az unalomig szajkózzák, hogy a Cion bölcseinek jegyzőkönyvei hamisítványok. De minél jobban erőlködnek, annál inkább bizonyítják hitelességét a megjelenése óta elmúlt évszázad történései, és a világhelyzet jelenlegi alakulása. A Jegyzőkönyvekben több mint száz éve kitűzött célok már nagyrészt megvalósultak, amit csak a hazudozó zsidó világhódítók és az együgyű, hiszékeny gójok nem akarnak beismerni. A jelen kiadást kiegészítik más héber dokumentumok és a Jegyzőkönyvek zsidó eredetét bizonyító tanulmányok is.

A már megvalósult néhány cél: a nemzetek vezetőrétegének kiirtása, a keresztény vallás lejáratása, nevetségessé tétele sajtójuk, irodalmuk és kereszténynek álcázott egyházi vezetők által, a zsidók vezetőréteggé válása a gój népek felett, a honvédelem megszüntetése, a nemzetek vagyonának elrablása a gazdasági haladást „szolgáló” kölcsönjeik által, aminek „jótékony” hatását épp napjainkban élvezik a pásztor nélküli zagyvalék embertömeggé vált gój nyájak. Minden bizonnyal épp ezért könyörögnek a mindenható uraikhoz még több kölcsönért. A népek erkölcsi és szellemi degenerált szintre süllyesztése sajtójuk és oktatási rendszerük által. A gój értelmiségiek lerágott csontokért marakodó, éhenkórász kutyákká idomítása, és még hosszan sorolhatnánk.

Vesse egybe az olvasó maga a több mint száz éves zsidó dokumentumot a jelen világhelyzettel, és adjon magyarázatot: ha a Jegyzőkönyvekben foglaltak hamisítványok, miért igazolja a világhelyzet minden sorát, ahogy Henry Ford mondta:
„Az egyetlen nyilatkozat, amit a Jegyzõkönyvekről hajlandó vagyok közzétenni, az, hogy ezek összhangban vannak a fejleményekkel. …Mindvégig összhangban voltak a világhelyzettel egészen mostanáig. Most is összhangban vannak.”
A jelen kiadást kiegészítik más héber dokumentumok és a Jegyzőkönyvek zsidó eredetét bizonyító tanulmányok is.

Megrendelhető postai utánvéttel a HunHíren: ÚTBAN A VILÁGURALOM FELÉ — CION BÖLCSEINEK JEGYZŐKÖNYVEI [1]
A zsidó világhódítók bibliája
Kartonált, 200 oldal. Ára: 1000 Ft + pk.

HunHír.Hu