- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

”B-listázás” Magyarországon a pénzvilág parancsára

Magyarország ugyanott tart, mint a rákosista judeobolsevik időkben. Az állampolgárok hatalmas összegeket fizetnek azért, hogy szájkosarat rakhassanak a szájukra. A nemzetközi pénzvilág először válságot generált, aztán támogatásnak hazudott hatalmas anyagi vonzattal járó hitelt adott kivéreztetett hazánknak, s most azt is megköveteli, hogy az emberek véleménynyilvánítása csak az ő parancsára, illetve az általa megszabott keretek között következhessen be.

Bencze József főrendőr furcsa ötlettel rukkolt elő a szó- és gondolatrendőrség kiterjesztésével kapcsolatosan. Nem gondolhatjuk, hogy ez egy zsaru magánakciója, hiszen amióta Gyurcsányi hatalomra került, kézi vezérléssel működik a rendőrség. Emlékezzünk csak Gergényire. Az őszödi beszéd kipattanásakor pontosan az akkori főrendőr marasztalta a Kossuth téren a megjelent spontán tüntetőket, mondván, hogy nem lesznek szétzavarva, mert a választások miatt bejelentés miatt is joguk van gyülekezni. Aztán jött a tévéostrom, a robotzsaruk az eldugott utcákban békésen cigarettáztak, s nem vetették be őket. Azért, hogy még nagyobb lehessen a hatalom által is generált hercehurca.

Most Bencze bedobta az új ötletet, az úgynevezett szájkosár hadműveletet, s álszent módon pár liberális jogvédő már tiltakozott is ellene. Tehát az SZDSZ holdudvara megint ügyesen kimászott az egészből, Gyurcsányék szintén, aztán majd a rendőr viszi el szokás szerint a balhét.

Pedig senki sem gondolhatja, hogy ez Bencze kútfejéből jött elő. Parancsot kapott, olyanok találták ki ezt, akik a Gyurcsány-kormány felett vannak, és az egész világot a hatalmukban tartják. Gyurcsány csak leszólt a főszarunak, ezt kell tennie, de nem valószínű, hogy ebben a feszült helyzetben ez saját maga szorgalmazta volna. Azért kaptuk a hitelt, amelyet az ország fizet majd vissza, hogy se kép, se hang ne idegesíthesse, vagy ne zavarhassa a legkisebb mértékben sem azt az erőszakos kisebbséget, amely jelen van Magyarországon és szerte a világban, és amelyet a pénz emel ki az átlag halandók közül.

Két éve múlva tehát minden tilos lesz. Nem szabad kritizálni, nem szabad jelezni, ha valami baj van, a másik, agresszív és nagyon sok bűnözőt körében tartó kisebbség még hangosabb lesz, és elvégzi a többséggel szembeni piszkos munkát. A lakóparkok népe meg nyugodtan kizsákmányolhatja a még megmaradt pár millió rabszolgát.

Érdekes része a benczés listának, hogy mekkora teret szentel a holokauszttal kapcsolatos megnyilvánulásoknak. Ezzel is előrevetíti, hogy a világon csak egy népnek lehet fájdalma, vélt, vagy valós, s a holokauszt egy olyan bűvös varázsszó, mint a Rákosi-érában a kommunizmus volt. Aki a legkisebb negatívumot felveti vele kapcsolatosan, vagy céloz az ebben résztvevőkre súlyosan bűnhődni fog. Ezt adta nekünk a „jótékony” nemzetközi pénzvilág.

G. Kirkovits István – HunHír.Hu