- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Felhívás Kisberk Szabolcs és Krakkó Ákos támogatására

A sajtótörténet számára is példátlan események zajlanak Magyarországon! Maffiózok, ügyvédek, politikusok megbízást adnak bűnözőknek, hogy iktassák ki a Hír Tv-s Krakkó Ákost és Kisberk Szabolcsot a média világából, juttassák őket koholt vádakkal, rendőrséggel (+haveri kutyák) együttműködve börtönbe.


Fotó: barikad.hu
Nem szakad le az ég, nem tiltakoznak a médiaértemiségiek, nem tesznek közzé felhívásokat, sőt Helmeczy próbálja az ügyet maszatolni, tovább kenni, pedig a tény az tény!

Újabb fejlmény, hogy Helmeczy László mozifilmekbe illő módon (Mel Gibson Váltságdíj c. filmje, ahol 5 millió dollár volt a vérdíj) 5 millió forintos vérdíjat tűzött ki a két tévés fejére, azaz aki Krakkó Ákost és Kisberk Szabolcsot börtönbe juttatja, annak sokmilliós jutalom üti a markát. Nincsenek szavak. Példátlan! Tűrhetetlen! Nem tiltakozik az Ügyvédi Kamara. Helmeczyt még nem zárták ki! Továbbra is praktizál. A miniszter továbbra is miniszter maradt. Nem történik semmi.

Sőt, a furcsa tekintetű Bánáthy úr még először védelmébe is vette Helmeczyt.

Felhívom minden jóérzésű – politikai nézettől függetlenül – ügyvéd figyelmét, ítélje el Helmeczy László tevékenységét!

Felhívom minden jóérzésű újságíró, tévés, médiaszereplő, újságíró szövetség – politikai nézettől függetlenül – figyelmét, szólaljon meg Krakkó Ákos, és Kisberk Szabolcs védelmében!

Skodacsek András, szerkesztő, Nemzeti Hírháló

HunHír.Hu