- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Összeférhetetlen

Tavaly október óta tudjuk, hogy ez a kormány összeférhetetlen saját népével. A zsarnokság új, budapesti fala jól érzékelhető módon kettéválasztotta a dühös forradalmi tömeget, az illegitim és hazudós kormánytól. A minap ismét újjáépült a magyar demokrácia bevasalt szimbóluma, miután becsukták Zuschlagot.

Szilvássy nyilván azt remélte, hogy az őszödi beszéd mintájára, most majd a felszínre került lopások miatt vonul ki a harcos tömeg az utcákra. De, nem. Most rémisztően csendes volt a magyar utca. Most inkább a rácsokkal bekerített magyar politikai állatkertben feszültek össze az összeférhetetlennek álcázott indulatok. A hazudós és lopós miniszterelnök, akinek nyaka körül egyre inkább szorul a hurok, /hiszen már volt munkatársa a GYISM volt politikai államtitkára –Szili közvetlen barátja- Ocsovai Tamás is feljelentette/, most hét korrupció ellenes, gonosz ponttal rukkolt elő. Ő, a szerény pára, a pártelnöki és miniszterelnöki álláshalmozó, most előre menekülve, rögvest felszámolná a parlamenti összeférhetetlenséget. Felszámolná kábé 100 önkormányzati, plusz parlamenti képviselő jól tejelő mandátumát, na meg persze Orbánét, aki EU-alelnök, nagyvezír, láthatatlan képviselő, plusz a Felcsút SC örökös elnöke. Gyurcsányt aztán -mivel csekélyke kosztpénzről van szó-, naná, hogy azonnal letámadta minden megélhetési. Jelenlegi legnagyobb ellenzéke, a saját frakciója teljesen rosszul lett a puritánságot megjelenítő ötlettől.

A búzaégető Karsai lángoló fejéhez még mentőt is kellett kihívni! A zsebekbe vágó kérdés azonnal aktivizálta az egyébként /szerencsére/ mélyen hibernált szadeszt is. Félretéve a Kóka-Fodor, a Bauer-Eörsi, az Ungár-Szentiványi, a Bőhm-Demszky, etc., demokrácia deficites vitát, mindannyian nemet mondtak Gyurcsánynak, és behúzódtak inkább „női kvóta” ügyben a Fidesz oltalmazó szárnyai alá. A parlamenti küszöb alatt bujkáló másik párt az MDF sem volt túlzottan harsány szeretett miniszterelnökük javaslatával kapcsolatban, nyilván lefoglalta őket támogatójuk, Leisztinger újbudai öbölháborús tranzakciója. A tökéletesen nulla népszerűségű, politikai hulla KDNP is inkább a vasárnapi munka beszüntetésével volt elfoglalva. Nem véletlenül, hiszen ők már hétköznap sem csinálnak semmit. Az eset a toplisták élén /el/tanyázó Fideszt rázta meg leginkább, hiszen a túltágult narancsbőrű párt legalább hatvan helyen érintett az inkriminált ügyben. A máskor oly vidám yuppi, Kósa arcáról is menten lefagyott a somoly. Az összeférhetetlenséget persze nem kell teljesen komolyan venni! Ha pénzről van szó, úgyis kiegyezik egymással az egész számlamentes, áfamentes parlamenti bagázs. Ennek talán legbiztatóbb jele, hogy a Magyar Rádió közös (Fidesz-MSZP) elnöke Sush után, most az MTI elnökét Vincét is jól megérdemelt cenzori székében tartotta az állítólag összeférhetetlen piros-narancs szövetség. Az egymásnak feszülés, meg a többi szemfényvesztő hókuszpókusz csak arra jó, hogy ideig-óráig elszórakozzon az ideges közönség. A nagy „igazságosztással” jól eltakarható a további mutyizás. Fletó megjelenik majd, mint hiteles rendpárti realista, Orbán meg, mint nyugatra tekintő kiretusált Szent István. Bűvészkedések között, amúgy meg ismét összenő, ami összetartozik. A lopott pénznek nincsen szaga, csak a jókora, átláthatatlan füstje gomolyog. Vakulj hát hülye magyar, ha nem látod a lényeget!

Molnár Tamás – HunHír.Hu

Összeférhetetlen

Szerző: Hunhír.info - Kategória: Köz-Élet | A hozzászólás ezen a helyen nem engedélyezett.

Tavaly október óta tudjuk, hogy ez a kormány összeférhetetlen saját népével. A zsarnokság új, budapesti fala jól érzékelhető módon kettéválasztotta a dühös forradalmi tömeget, az illegitim és hazudós kormánytól. A minap ismét újjáépült a magyar demokrácia bevasalt szimbóluma, miután becsukták Zuschlagot.

Szilvássy nyilván azt remélte, hogy az őszödi beszéd mintájára, most majd a felszínre került lopások miatt vonul ki a harcos tömeg az utcákra. De, nem. Most rémisztően csendes volt a magyar utca. Most inkább a rácsokkal bekerített magyar politikai állatkertben feszültek össze az összeférhetetlennek álcázott indulatok. A hazudós és lopós miniszterelnök, akinek nyaka körül egyre inkább szorul a hurok, /hiszen már volt munkatársa a GYISM volt politikai államtitkára –Szili közvetlen barátja- Ocsovai Tamás is feljelentette/, most hét korrupció ellenes, gonosz ponttal rukkolt elő.

Ő, a szerény pára, a pártelnöki és miniszterelnöki álláshalmozó, most előre menekülve, rögvest felszámolná a parlamenti összeférhetetlenséget. Felszámolná kábé 100 önkormányzati, plusz parlamenti képviselő jól tejelő mandátumát, na meg persze Orbánét, aki EU-alelnök, nagyvezír, láthatatlan képviselő, plusz a Felcsút SC örökös elnöke. Gyurcsányt aztán -mivel csekélyke kosztpénzről van szó-, naná, hogy azonnal letámadta minden megélhetési. Jelenlegi legnagyobb ellenzéke, a saját frakciója teljesen rosszul lett a puritánságot megjelenítő ötlettől.

A búzaégető Karsai lángoló fejéhez még mentőt is kellett kihívni! A zsebekbe vágó kérdés azonnal aktivizálta az egyébként /szerencsére/ mélyen hibernált szadeszt is. Félretéve a Kóka-Fodor, a Bauer-Eörsi, az Ungár-Szentiványi, a Bőhm-Demszky, etc., demokrácia deficites vitát, mindannyian nemet mondtak Gyurcsánynak, és behúzódtak inkább „női kvóta” ügyben a Fidesz oltalmazó szárnyai alá. A parlamenti küszöb alatt bujkáló másik párt az MDF sem volt túlzottan harsány szeretett miniszterelnökük javaslatával kapcsolatban, nyilván lefoglalta őket támogatójuk, Leisztinger újbudai öbölháborús tranzakciója. A tökéletesen nulla népszerűségű, politikai hulla KDNP is inkább a vasárnapi munka beszüntetésével volt elfoglalva. Nem véletlenül, hiszen ők már hétköznap sem csinálnak semmit. Az eset a toplisták élén /el/tanyázó Fideszt rázta meg leginkább, hiszen a túltágult narancsbőrű párt legalább hatvan helyen érintett az inkriminált ügyben. A máskor oly vidám yuppi, Kósa arcáról is menten lefagyott a somoly.

Az összeférhetetlenséget persze nem kell teljesen komolyan venni! Ha pénzről van szó, úgyis kiegyezik egymással az egész számlamentes, áfamentes parlamenti bagázs. Ennek talán legbiztatóbb jele, hogy a Magyar Rádió közös (Fidesz-MSZP) elnöke Sush után, most az MTI elnökét Vincét is jól megérdemelt cenzori székében tartotta az állítólag összeférhetetlen piros-narancs szövetség. Az egymásnak feszülés, meg a többi szemfényvesztő hókuszpókusz csak arra jó, hogy ideig-óráig elszórakozzon az ideges közönség. A nagy „igazságosztással” jól eltakarható a további mutyizás. Fletó megjelenik majd, mint hiteles rendpárti realista, Orbán meg, mint nyugatra tekintő kiretusált Szent István. Bűvészkedések között, amúgy meg ismét összenő, ami összetartozik. A lopott pénznek nincsen szaga, csak a jókora, átláthatatlan füstje gomolyog. Vakulj hát hülye magyar, ha nem látod a lényeget!

Molnár Tamás – HunHír.Hu