- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

A zsidók rendszeresen tartanak lőkiképzést

Amit egy hazai önvédelmi mozgalomnak tilos és akár titkosszolgálati eszközök bevetésével is kontrollálnak vagy megakadályoznak, addig a hazánkban élő kisebbségeknek azt szabadon és jogszerűen lehet művelni, sőt azt nyilvánosan reklámozni, propagálni is.

Amikor nem a náci időkre emlékeztet a fekete [1]
Már figyeli a titkosszolgálat a Magyar Gárdát [2]

Elképesztő a Nemzetbiztonsági Hivatal, valamint Tálas Péter biztonságpolitikai szakértő nyilatkozata, miszerint figyelemmel kísérik a Magyar Gárda tevékenységét, és amennyiben lövészet oktatására kerülne sor a kiképzésük folyamán, nyomban közbeavatkoznak.

Mára már egyértelművé vált, hogy mindenkinek nagyobb szava van és előbbre valóak az érdekei a magyarokénál. Ez abban is megnyilvánul, hogy amit egy hazai önvédelmi mozgalomnak tilos és akár titkosszolgálati eszközök bevetésével is kontrollálnak vagy megakadályoznak, addig a hazánkban élő kisebbségeknek azt szabadon és jogszerűen lehet művelni, sőt azt nyilvánosan reklámozni, propagálni is.

Hazánkban néhány éve kezdődött meg hazánkban a krav maga oktatása. A krav maga röviden összefoglalva egy izraeli katonai eredetű küzdőrendszer. Szándékosan nem az önvédelem vagy küzdősport elnevezést használom, mivel nemcsak önvédelmi technikákat, hanem taktikai módszereket is oktat. Nyomban hozzá kell tenni, hogy az oktatás keretei jóval meghaladják azt a határt, amire egy civilnek szüksége lehet. Rendszeresen tartanak késharc és lövészet oktatást, lehetőségük van például külföldre, Lengyelországba menniük kommandós technikákat tanulni.

Az alábbi információkhoz bárki hozzájuthat, aki feliratkozik hírlevelükre vagy ellátogat weboldalukra. (www.krav-maga.hu)

Elsőként talán a legtragikomikusabb vonatkozás a kezdő tanulóknak szóló jó tanácsok között olvasható. Mint ismert, a Magyar Gárdát többek között azért támadják, mivel annak fekete egyenruhája a háborús emlékeket idézi fel a meghurcoltakban.

?Kezdéskor nem kötelező, de később kérjük tanulóinkat, hogy a szövetség által elfogadott ruházatban jelenjenek meg a tréningeken. Ezek kezdők esetén fekete nadrág és póló.?

Érdekes módon ez esetben nem háborodik fel egyetlen politikus vagy közéleti megmondóember sem, hogy a német SS-hez hasonló fekete színt választották. Nyilván nekik is tetszik ez a szín.

A honlap támogatói között található Erzsébetváros Önkormányzata, az Izraeli Nagykövetség, a UPC Magyarország, különböző fegyvereket és kiegészítőket forgalmazó cégek (a végtelenségig lehetne sorolni az általuk gyártott világhírű fegyvermárkákat pl. GLOCK).

Aki különösebben nem járatos a különböző önvédelmi technikákban, annak számára nem egyértelmű, hogy a kés miért kap fontos szerepet mindenféle felkészülés során. A gyakorlati tapasztalatok azok, hogy 7-8 méteren belül veszélyesebb bármilyen tűzfegyvernél, így minden komolyabb katonai alakulat felkészítése során ez fontos szerepet játszik. Tudják ezt Izraelben is, így a krav maga technikáknak ez fontos részét jelenti.

A legfontosabb talán részletesen áttekinteni a krav maga szemináriumok programját, amely magáért beszél: ?Késharc szemináriumot szervezünk, amelynek célja, hogy megismerd a késharcban rejlő veszélyeket, így jobban megértheted a Krav-Maga kés elleni technikáit. Ehhez két eszközzel fogunk élni. Egyrészt megismerkedsz a késhasználat alapjaival, másrészt az edzésen NO LIE BLADE késeket használunk majd, így egyszerűen szembesülhetsz azzal, hogy sérülnél meg a késharc vagy késes támadás során.?

Még ennél is tanulságosabb a hazánkban működő krav maga szövetség nyári edzőtáborának leírása, amely a napokban ért véget. Voltak küzdelmi edzések, ütések, rúgások, szabadulások lefogásokból, fojtásokból, támadás elhárítása a földön. Elsajátították az alap- és magasabb szintű technikákat. Kipróbálhatták a No Lie Blade tréning késeket, “amelyek sokat segítenek abban, hogy a kés elleni védekezésed reálisabb legyen”.

Foglalkoztak bot és pisztoly elleni, és verbális önvédelmi technikákkal. “Fontosnak tartjuk, hogy amikor a fegyveres fenyegetés elleni technikát tanulod, akkor ismerkedj meg a pisztoly működésével, így lesz egy rövid airsoft blokk is. A második nap végén lesznek a vizsgák, hogy a tábor végén már az eredményt is tudjátok? – olvasható egyebek mellett a honlapon.

Aztán a tanultakat alkalmazták stressz alatt, testpáncélt viselő ellenfél ellen is. A leányfalui strandon pedig vízben, ruhában végeztek Krav-Maga edzést, küzdelmekkel fűszerezve. Kiegészítő foglalkozásként pedig lövészetet is oktattak.

A következtetéseket mindenkinek magának kell levonnia.

eFeL – HunHír.Hu