- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Pride igen, ellentüntetés nem? A Mi Hazánk akkor is tiltakozik

Letérdelt a kormányzat a homoszexuális lobbi előtt: deviáns, garázda felvonulásuk helyett a Mi Hazánk Mozgalom ellentüntetését tiltották be, mégis demonstrálni fogunk, nem fújunk visszavonulót, ki is merne a homoszexuálisoknak hátat fordítani? – fogalmaz közleményében Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke.

A rendőrség a Mi Hazánk Mozgalom számos rendezvényét betiltotta már a törökszentmiklósi felvonulásunktól kezdve az Országos Roma Önkormányzat székháza előtti megemlékezésünkön át a deviánsok kérkedése elleni tüntetésünkig. A kormányzat láthatóan minket üldöz, sorozatosan kapjuk a százezres vagy nagyobb bírságokat, immár Facebook-bejegyzésekért is – nehezményezte Novák Előd.

A Mi Hazánk alelnöke hangsúlyozta: pártja az egyetlen, mely a homoszexuális propagandafelvonulás betiltását követeli, hiszen mi a mára mindenféle szexuális devianciát népszerűsítő felvonulások ügyében se Gyurcsányék támogató, se Orbánék tűrő politikáját nem fogadják el, a tiltást szorgalmazzák. A jelek szerint egyelőre hiába, mert csak az ellentüntetésüket tiltották be, pedig az nem is a vonulás útvonalán, hanem egy szomszédos utcában lett volna. A kettős mércét, illetve a kormányzatnak a homoszexuális lobbi előtti letérdelését mutatja Novák szerint, hogy a Horthy-emlékfelvonulásaikon az ellentüntetőket ugyanarra a közterületre is beengedték a Szent Gellért és a Fővám téren, míg ők egy szomszédos utcában sem demonstrálhatnak a devianciák népszerűsítése ellen.

Az idén már a Szent Koronát is szivárványos logóval meggyalázó deviánsok ellen a Btk. 334. §-a szerinti nemzeti jelkép megsértése és garázdaság miatt tett feljelentésemet rekordidő alatt utasították el, pedig a garázdaság definícióját is kimeríti a homoszexuális propagandafelvonulás idei logója, ahogy az évről évre ismétlődő eseményen is számos olyan kihívóan közösségellenes magatartást tanúsítanak, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást keltsen – hívta fel a figyelmet a politikus.

Novák közölte: Karácsony Gergely főpolgármestersége aggodalomra ad okot a devianciák népszerűsítése terén is. Pedig dr. Falus András akadémikus, genetikus is egyértelművé tette, hogy a homoszexualitás terén „a genetikai háttér megléte fokozott hajlamot és nem végzetet jelent.” A homoszexuálisok szaporodásának módja egyértelműen a propaganda, melynek véget vetne a Mi Hazánk, hogy legalább a divat- és érdekhomoszexuálisok számát csökkentsük.

A homoszexualizmus agresszív mozgalma által hirdetett beteg büszkeséggel szemben méltósággal kellene viseljék sorsukat, nem kéne kérkedjenek devianciájukkal, normálisnak hazudva azt, ami nem az, és nem kéne gyerekek örökbefogadását követelniük sem így, hogy közben nem is akarnak normális párkapcsolatban élni – fogalmazott Novák Előd. A jogaik most is egyenlőek, de többletjogokat nem támogat a Mi Hazánk Mozgalom, ellenezzük a természetellenes, beteges devianciák törvényesítését a homoszexuális párok házasságkötésétől kezdve a pedofíliáig mindet – szögezte le.

Hunhír.info