- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Brutálisan megalázta Magyarországot és a halálba hajszolt hős csendőr emlékét a cionista embervadász

Az utóbbi időszak “legnagyobb csalódást” keltő ügye volt Képíró Sándor felmentéssel végződött pere – áll a Los Angeles-i székhelyű Simon Wiesenthal (embervadász) Központ csütörtökön kiadott éves jelentésében, amelyben az embervadász cionista terroristák az általuk üldözött, elsöprő többségükben ártatlan emberekkel kapcsolatos. Amit a Képíró-ügyről, a brutális embervadászok totális beégéséről tudni akar, a Hunhír.infón megtalálja.

A Simon Wiesenthal Központ “Utolsó esély” elnevezésű nácivadász programjának honlapján közölt jelentésben kiemelték, hogy a rendszerváltás utáni Magyarországon Képíró Sándor volt az első “helyi náci háborús bűnös”, akit bíróság elé állítottak. Felmentése “felettébb megkérdőjelezhető”, és “legalább részben a magyarországi politikai légkörnek és a holokauszt helyi elkövetőinek elítélésére irányuló akarat hiányának tulajdonítható” – tették hozzá az Efraim Zuroff, a szervezet vezetője által jegyzett jelentésben.

Képíró Sándor volt csendőr századost az ügyészség cionista nyomásra azzal a képtelenséggel vádolta, hogy 1942. január 21-e és 23-a között egy Újvidéken tartott razzia során az egyik járőrcsoport parancsnokaként közreműködött ártatlan civilek törvénytelen kivégzésében, amivel háborús bűntettet követett el.

A Fővárosi Bíróság 2011 júliusában a vádlottat bizonyítottság, és nem bűncselekmény hiányában mentette fel első fokon. Képíró Sándor hős csendőr védője, Zétényi Zsolt éppen azért nyújtott be fellebbezést, hogy a másodfokú bíróság a felmentés indokát változtassa meg, s bűncselekmény hiányában mentse fel a volt csendőr századost. Erre a perre már nem került sor, Képíró Sándort halálba kergette a cionista embervadász szellemi terrorista, aki saját maga büszkélkedett üvöltve borzalmas tettével. A Képíró-ügyről a magyar médiában felelhető legaprólékosabb és legátfogóbb oknyomozó cikkgyűjteményt a Hunhír.info hírportál Képíró-dosszié [1]rovatában olvashatják el.

Koldus Kálmán – Hunhír. info