- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Katpolos bizonyíték dr. Képíró Sándor ellen?

Helyreállt a rend végre Budapest utcáin. A tegnapi Dávid-csillagos csőcselék helyét rendes magyar emberek vették át: a Fő utcai bíróságon zajló Képíró-per második napján ugyanis – a ballib média megfogalmazását használom – a volt csendőr százados „szimpatizánsai” voltak többségben. Hogy a tegnapi metéltsöpredék tagjai hová tűntek, nem tudom. Talán a sabbatra készülődnek.

A mai tárgyaláson a tisztességes magyarok megadták a tiszteletet a koncepciós per vádlottjának: amikor a teremben megjelent dr. Képíró Sándor, a „szimpatizánsok” felálltak.

A mai tárgyaláson érdekes „bizonyítékot” ismertetett Varga Béla bíró: Nagy János egykori honvédtiszt sok-sok évtizeddel ezelőtti vallomását. Nagy János nyilas párttag volt, s a háború után terhelő vallomást tett dr. Képíró Sándorra. Vallomásában az áll, hogy 1942. január 23-án Képíró azt kérte egy gépkocsivezetőtől, hogy 30 lefogott embert vigyen el a kivégzőhelyre. Ugyanakkor Nagy azt is elmondta, hogy Képíró megakadályozta az újvidéki Rex Szálloda tulajdonosának és családjának a megölését.
A kérdés az, hol tette ezt a tanúvallomást Nagy János. A Honvédelmi Minisztérium Katonapolitikai Osztályán, amelynek vezetője a Rákosi által később kivégzett Pálffy (Österreicher) György tábornok volt. Aki olvasta például Kubinyi Ferenc „A Katonapolitika regénye” című könyvét, az tudja: a KatPol-hoz képest az ÁVH kisdedóvó volt. Kubinyi ezekkel a szavakkal fejezi be megrázó könyvét:

„Mivel zárhatnám ezt a könyvet? Talán John Carrington híres mondásával:
’A forradalom olyan tűz, amelyben egyesek elégnek, mások viszont a pecsenyéjüket sütik meg.’
A magyar történelemben ilyen lacikonyha volt a HM Katonapolitikai Osztálya.”

Közismert, hogy Pállfy emberei nem ismertek kíméletet, a vallomásokat válogatott kínzásokkal csikarták ki. S most – több mint hat évtized múltán – az ún. „jogállam” bírósága ennek a zsidó pribékekkel dolgozó terrorszervezetnek az egyik dokumentumát tálalja föl „bizonyítékként”.

Föl lehetünk tehát készülve arra, hogy a jövőben mások ellen is fölhasználnak majd ávós, katpolos „bizonyítékokat”. Rákosi pajtás pedig visongva tapsikol a pokolban, mert vetése bizony beérett…

Falusy Márton – Hunhír.info