- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Demonstráljunk dr. Képíró Sándor mellett!

Mint arról a HunHír is beszámolt, a dr. Képíró Sándor elleni per első napján a bíróság épülete előtt Dávid-csillagos demonstráció zajlott. A rendőrség nem lépett fel a csürhével szemben, amelynek néhány tagja deportálás helyett a tárgyalótermet választotta. A Dávid-csillagos gyalázat ellen illendő lenne tenni valamit. Aki teheti, a következő tárgyalási napokon jelenjen meg a bíróság épülete előtt, demonstráljunk minél többen dr. Képíró Sándor mellett és Zuroff főzsidó (valamint bandája) ellen!

Az index hírportál szerint ma reggel több tucat, sárga csillagot viselő gimnazista jelent meg a bíróság előtt. Néhányan a tárgyalóterembe is beférkőztek, a bíró azonban arra szólította fel őket, hogy a csillagot vegyék le, s az épületen belül se hordják. Az index felvételein is jól látszik, milyen nemes arcélű, derék ifjak fanyalodtak erre a gusztustalanságra. Vajh’ melyik gimnáziumból érkezhettek? Mert nagy bátorságra vall egy 97 éves ember ellen gúnyosan vigyorogva demonstrálni…

Ma egyébként a Síp utcai különítmény is nagyot alkotott. A mazsihisz nevű metéltlerakat honlapja átvette az MTI hosszú beszámolóját arról, hogy megkezdődött a dr. Képíró Sándor elleni per. Az MTI összefoglalójának címe: „Megkezdődött a háborús bűntettel vádolt Képíró Sándor pere”. A címet a Síp utcai gazemberek megváltoztatták: „Megkezdődött a náci háborús bűnökkel vádolt Képíró pere”.
Így dolgoznak a hazai cionrasszisták. Zoltai-Zucker bandája nem tudja, hogy dr. Képíró Sándort nem vádolják „náci” bűnökkel, mert nem volt soha náci. A vádirat sem erről szól. Másrészt arra is érdemes felfigyelni, hogy a címből „kifelejtették” a vádlott keresztnevét. Persze nem véletlenül. Ezek ott alázzák a magyarokat, ahol csak lehet.

A Dávid-csillagos csürhe egy-két tagját s a kivénhedt munkásőr Zoltai-Zucker által üzemeltetett honlap aljasságát látva elgondolkodtam azon, vajon miért nem demonstráltak gimnazisták (és persze nem gimnazisták is) dr. Képíró Sándor mellett – és a metélt Zuroff főzsidó ellen. Még nem késő, még több tárgyalási nap van előttünk, határozott véleményünk kifejezésére megvan tehát a lehetőség.

A per színhelye: II. kerület, Fő utca 70-78. A tárgyalási napok: május 6., 10., 12., 13. és 19. A tárgyalások reggel 9 órakor kezdődnek, de már 8 óra körül gyülekeznek azok, akik a nyilvános tárgyalásra be szeretnének jutni. Minden tárgyalási napon néhány percnyi csendes tüntetés – ennyi elegendő már ahhoz, hogy Zuroff főzsidaj mosolya lehervadjon. Különböző feliratú transzparenseket, plakátokat vihetünk magunkkal. Nemcsak dr. Képíró Sándor mellett állhatunk ki, de – borzolva a zsidaj banda idegeit – éltethetjük a szabad Palesztinát, a Hamasz és a Fatah megállapodását, a palesztin egységkormány létrejöttét, stb. S természetesen nyugodtan szidalmazhatjuk a cionista terrorállamot, egy-két táblán pedig nem ártana Zuroff főzsidót is néven nevezni: „gyilkos”. Legyünk nyugodtak, ez nem rágalom. Ha Zuroffot fölmentette a magyarországi bíróság, ha ő nyugodtan nácizhat, gyilkosozhat, akkor mi sem lehetünk veszélyben – saját hazánkban.

És még egy fontos apróság. Nem kell félnünk attól, hogy a rendőrség fellép a reggeli villámtüntetések ellen. A mai Dávid-csillagos csürhe egyetlen tagját sem vagonírozták be…
Adjunk hát csattanós választ a cionista söpredéknek, hogy dr. Képíró Sándor is megtudja: sokan ítélik el az ellene folytatott rágalomhadjáratot. Magyarország ugyanis a magyaroké, s nem a kipás gyűlölködőké, metélt rágalmazóké…

Fotó: index.hu

Falusy Márton – Hunhír.info