- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

A zsidó embervadász terroristák befenyegették Magyarországot?

Csütörtökön kezdődik meg a zsidó embervadászok parancsára a koncepciós kirakatper egy magyar, hadfi, dr. Képíró Sándor ellen. Az agg embernek valószínűleg csak az “róható fel”. hogy a zsidók által annyira gyűlölt szervezet, a csendőrség tagja volt. A zsidó ávós hóhérok kölkei hazánk ellen uszítanak minden következmény nélkül, a mai napig kiemelt nyugdíjat élvező, még a földi levegőt rontó zsidó kínzólegények közben élvezik a gondtalan öregkorukat.

Szíria, Ausztria és Litvánia is azok között az országok között van, amelyek nem léptek fel a náci háborús bűnösökkel szemben – közölte Simon Wiesenthal embervadász zsidó terrorközpont.

A zsidó embervadászok szerint ezek az országok vagy „jogi (elévülés), ideológiai korlátok miatt nem nyomoznak a náci háborús bűnösökkel gyanúsított személyek után”, vagy pedig a „jogi lépéseik kudarcot vallottak a vizsgált időszak alatt – a politikai akarat, vagy pedig a megfelelő forrás, szakértelem hiánya miatt”.

Ebbe a kategóriába került besorolásra Szíria, Ausztria, Litvánia, Svédország, Norvégia, Kanada, Észtország, valamint Lettország.

jpost

Hunhír.info