- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Ámít a Fidesz: Felelősségre vonnánk a bűnös bolsevikokat..

A Magyar Nemzet értesülése szerint megnyílhat az út a legjelentősebb kommunista bűnök elkövetőinek tényleges felelősségre vonása előtt. Na, ezt lehet mondani, aztán gyorsan elfelejteni. Ugye, nem képzelik, hogy felelősségre vonható bármiért is egy holokauszt-túlélő?

A Magyar Nemzet szerint a kormány nemcsak az új alkotmány első fejezetében, hanem átmeneti rendelkezésekben is egyértelművé tenné, hogy a kommunista időszak legsúlyosabb, a nemzetközi jog alapján is büntethető tetteivel kapcsolatosan nem tekinti lezártnak az igazságtételt.

A Magyar Nemzet értesülése szerint megnyílhat az út a legjelentősebb kommunista bűnök elkövetőinek tényleges felelősségre vonása előtt. A lap szerint a kormány nemcsak az új alkotmány első fejezetében, hanem átmeneti rendelkezésekben is egyértelművé tenné, hogy a kommunista időszak legsúlyosabb, a nemzetközi jog alapján is büntethető tetteivel kapcsolatosan nem tekinti lezártnak az igazságtételt.

Gulyás Gergely, az alkotmánytervezet előkészítésében jelentős szerepet vállaló fideszes politikus azt hangsúlyozta, hogy a felelősségre vonás kizárólag azokat érintheti, akiknek a kezéhez vér tapad, akik emberiesség elleni vagy háborús bűntetteket követtek el.

Hozzátette: ha a 97 éves Képíró Sándorral szemben lehet eljárást indítani, akkor ugyanezt indokolt a nyolcvanas éveik végét taposó kommunista bűnösökkel szemben is megtenni.

Hunhír.info kommentár:

Ez a megvezetés csúcskategóriája. Megint álmodtak, aztán beleér a kéz az éjjeli edénybe. Megvalósíthatatlan. Először rikácsolna a Fidesz borzasztóan erős libsi szárnya, aztán a liberális belső ellenség, s vele párhuzamosan Cohn banditáék. A legjelenősebb kommunista bűnöket a bosszúállók követték el hazánkban, az ávós terroristák 90 százaléka közülük került ki. Őket bíróság elé állítani? Egyből lerohanna bennünket az Európa Csendőrség.

Hunhír.info