- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Újabb „liberális értelmiségi”, most egy filmes siránkozik a németországiaknak

Tarr Béla filmrendező szerint Magyarországon ma olyasmi történik, amit Németországban kulturális harcnak neveznek. “A kormány gyűlöli az értelmiséget, mert az liberális és ellenzéki, hazaárulóként szidalmazza annak tagjait. Heller Ágnest azzal vádolják, hogy pénzt lopott az államtól, holott 81 éves, és azt sem tudja mi a pénz”- uszít a liberátor.

Tarr Bélával közölt interjút a berlini Der Tagesspiegel online kiadása. A hiperliberális újság munkatársával beszélgetve az 55 éves rendező kifejti: magát szabad embernek tekinti, aki azonban “olyan országban él, amely már nem szabad. Magyarország az utóbbi húsz évben szabad volt, ami boldogságot jelentett, ám ez mára elmúlt. A magyar művészek tiltakoznak a kormány kultúrpolitikája ellen”, ennek a jele volt Schiff András zongoraművész nyilatkozata “a kormány és annak rasszista uszítása ellen”, valamint filmes alkotók tiltakozása munkafeltételeik tönkretétele ellen. Utóbbit 40 külföldi kolléga is aláírta uszított a libsik kedvence.

A németországi újságírónak arra kérdésére, foglalkozik-e azzal a gondolattal, hogy külföldre távozik, Tarr Béla leszögezte: “Magyar vagyok. Ez a kormány éppen most változtatja meg az alkotmányt, és húsz évnyi hivatali időre rendezkedik be. De mennie kell – nem pedig nekem.”

Hunhír.info kommentár:

Magyar az, koma, aki magyarként él, lélegzik, viselkedik. Te marslakóként, úgyhogy neked kell menned. Ha nem is a Marsra, de tudod, hova. Képíró Sándor meg jóval idősebb mint a zsidó gyűlöletmúmia, és azt sem tudja, mi történt a Délvidéken, mégis tömeggyilkossággal vádoljátok.

Hunhír.info