- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

A zsidók már örömtáncot lejtenek: Még a végén fel is akasztják Képírót!

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége megelégedéssel fogadja, hogy a Fővárosi Főügyészség hosszú jogi huzavona után végre vádat emelt Képíró Sándor volt csendőrtiszttel szemben.

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége megelégedéssel fogadja, hogy a Fővárosi Főügyészség hosszú jogi huzavona után végre vádat emelt Képíró Sándor volt csendőrtiszttel szemben. Képíró Sándor az egykori dokumentumok szerint, mint középszintű parancsnok, részt vett az újvidéki tömeggyilkosságokban, és felelősség terheli, az ott megölt több ezer zsidó áldozat haláláért is. A bűnösségét 1944-ben a Horthy-éra alatt a hadbíróság meg is állapította, az ítélet végrehajtását csak Magyarország német megszállása akadályozta meg, mert az ítéletet megsemmisítették. A háborús és népellenes bűntettek soha sem évülnek el, reméljük, hogy a magyar bíróságok az európai jogi követelményeket alkalmazzák, és megfelelő büntetéssel sújtják a bűnösségét makacsul tagadó, és az utóbbi időkben többeket alaptalanul vádoló Képíró Sándor – olvasható közleményükben, amelyet okulásképpen teljes terjedelmében közlünk.

Hunhír.info kommentár:

A háborús és népellenes bűntettek nem évülnek el – mondják a zsidók. Jó, akkor ki kell deríteni, hogy kik lincseltek 1945 januárban Budapesten, és felelősségre kell vonni az összes zsidó hóhérlegényt a judeobolsevik megtorlás éveiből.

Hunhír.info