- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Ismét nyílt, cionista provokáció hazánk ellen

Bizonyára teljesen véletlen, hogy az uniós össztűzben lévő Magyarország újabb hatalmas provokatív támadást kapott. Az izraeli cionista zsidók gyűlöletközpontja a náci háborús bűnösök felelősségre vonása kapcsán többek között Magyarországot is elmarasztalta.

Efraim Zuroff, a zsidókat üldöző háborús bűnösök felkutatásán dolgozó központ izraeli irodájának igazgatója szerint Magyarországot azért értékelték kedvezőtlenül, mert nem vonja felelősségre a Budapesten élő, 1944-ben civilek meggyilkolásáért elítélt Képíró Sándort.

Hunhír.info kommentár:

A zsidó holokauszt-pápa megint a nép fia biztonságával játszik. Direkt provokál, ahogy a vérig sértett magyarság esetleg bevaduljon, aztán valami ártatlan ember igya meg a levét. Ezért is kérünk mindenkit, ne dőljön be a provokációnak, ne zsidózzon, hogy aztán ez a gyűlölettől csorduló figura és köre ezt is felhasználja hazánk ellen. Zuroff ugyanis hazudik: Ha bármi bizonyíték lenne Képíró ellen, gondolják, hogy a bukott diktátor és ultracion köre nem állította volna bíróság elé? Már régen a sötét cellában raboskodna a magyar katona. De nincs semmi bizonyíték Képíró ellen, és ezért nem állították bíróság elé. Azt meg még Gyurcsány sem merte bevállalni, hogy egy teljesen ártatlan embert, koncepciós perben elítéltet, amikor Zétényi Zsolt nemzetközi hírű igazi JOGVÉDŐ minden részletre kiterjedő alapossággal CÁFOLTA a holokauszt-bizniszmen hazug állításait. A cionisták mostani akciója is csak arra szolgál, hogy legyen valami zsidóellenes felszólalás, aztán lehessen mutogatni a fasisztanáci Magyarországra.

Hunhír.info