- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Navracsicsot fenyegeti a zsidó embervadász terrorközpont

2010 július 2-án egy ausztrál bíróság elutasította a magyar hatóságok kérelmét a az agg magyar hadfi Zentai Károly kiadatására. A zsidó fejvadások gyilkossággal vádolják, és nem nyugszanak bele az ítéletbe. Most Navacsicsot fenyegeti Efraim Zuroff zsidó államterrorista, a Simon Wiesenthal embervadász terrorközpont főnöke.

2010 július 2-án egy ausztrál bíróság elutasította a magyar hatóságok kérelmét a az agg magyar hadfi Zentai Károly kiadatására. A The Australian című lap szerint a perthi szövetségi bíróság azzal az indokkal adott helyt a Zentaiék fellebbezésének, hogy a belügyminiszternek módja lett volna másképp is dönteni, de az ügyben rosszul tájékoztatták. A háborús bűn gyanúja nem indokolja a kiadatás elrendelését – állapította meg Neil McKerracher bíró.

Hunhír.Hu kommentár:

Embervadász! Az nektek persze nem bűn, hogy a zsidó Róth Manó államterrorja idején zsidó ávós verőlegények és főnökeik több ezer magyar kínoztak halálra, gyilkoltak meg brutálisa, és a holttestüket összedarálva a Dunába engedték. Tízezreket vertek bénára a zsidó terroristák és terroristanők, de ez kijárt a fasiszta magyarnak, ugye? Azt sem vizsgálod embervadász, hogy az oroszok bevonulása után hány embert lincseltek halálra Budapesten a zsidók, hány magyart akasztottak fel a körúti fákra. Százezerekre tehető azoknak a száma, akit a zsidó Péter Gábor és szintén zsidó bandája kirabolt, megkínzott, haláltáborokba zsúfolt. Fejvadász! Képíró Sándor ügye teljesen egyértelmű, nem volt az általad említett helyszínen, Zentai bűnösségét meg soha nem bizonyítottátok. Csak megittasodtál a vérszagtól, zsidó!

Hunhír.info