- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Na, most figyelj, kegyetlen embervadász cionista zsidó!

Telehörögte a zsidó embervadász cionista terrorista, hogy nem tudja az izraeli kínzókamrák mélyére juttatni a megvádolt magyar katonát, Képíró Sándort. Szinte reszketett, rángatta a görcs a gyűlölettől, a vérszomjtól. Nézzük, hasonló esetekben hogy járnak el fajtársai: nem adja ki a gázai hadműveletek irányítóinak személyes adatait Izrael. Attól tartanak, hogy háborús bűnök miatt eljárás indulhat ellenük.

Izrael megtiltja, hogy közöljék a gázai övezeti offenzívában részt vevő egységek parancsnokainak személyazonosságát, attól tartva, hogy eljárás indulhat ellenük háborús bűntettek címén – közölte szerdán egy katonai forrás. A tilalom fényképükre is vonatkozik.

Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár kedden a palesztinokat segélyező ENSZ-szerv (UNRWA) egy izraeli találattól lerombolt gázai raktárépülete előtt tartott sajtótájékoztatóján botrányosnak és “teljességgel elfogadhatatlannak” nevezte, hogy ENSZ-épületeket ért támadás a gázai harcokban. Mélyreható vizsgálatot követelt és azt, hogy a felelősök bíróság előtt adjanak számot tettükről.

Jogvédő szervezetek emellett tiltott fegyver, fehérfoszforos bomba bevetésével is vádolják Izraelt. A zsidó terrorállam sokáig tagadta, hogy fehérfoszforos lövedékeket használnak, később elismerte, hogy füstgránátként bevetett ilyeneket. Az izraeli ejtőernyősök Beit Lahijában támadófegyverként is bevetettek fehérfoszfort. A súlyos égési sérüléseket okozó fehérfoszfort hagyományos hadviselésben be lehet vetni, de a gázai akció sűrűn lakott övezetben zajlott.

HunHír.Hu