- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

A zsidó hóhér Magyarország belügyeibe piszkított, és áhítozik a vérszagra

Bírálta Magyarországot a Simon Wiesenthalról elnevezett embervadász terrorközpont jeruzsálemi irodájának vezetője, amikor átvette az Újvidék a díszpolgára címet. A gyűlölettől fröcsögő, véres hóhér, Efraim Zuroff a politikai akarat hiányával magyarázza azt, hogy az általuk háborús bűnökkel vádolt Képíró Sándort nem állítják bíróság elé Magyarországon, és ki sem adják azoknak, akik készek lennének őt felelősségre vonni.

Az embervadász Zuroff beszédében emlékeztetett: Képíró Sándor “bevallotta” a 67 évvel ezelőtt Újvidéken elkövetett tömeggyilkosságot. Mint mondta: beismerte, hogy 1942 januárjának szörnyű napjaiban a városban tartózkodott mint a megszálló magyar erők tisztje. Márpedig mindannyian tudjuk, hogy ők hajtották végre az Újvidéken élő ártatlan zsidók, szerbek és cigányok elleni tömeggyilkosságot – fogalmazott Efraim Zuroff.

A cionista klubrádió nyomán

HunHír.Hu kommentár:

Ez a cionista embergyűlölő állat tehát azt mondja: ott voltál, ezért bűnös vagy. A magyarok elleni rémtetteket, a zsidó partizánok brutális tömeggyilkosságait persze figyelmen kívül hagyja ez a felsőbbrendű. Országában olyanok élvezik a szabadságot, akik emberek tízezreit gyilkolták meg rendkívül aljas, kegyetlen és brutális módon. Ha Képíró Sándor a kezükbe kerülne, koholt vádak alapján halálra kínoznák éppúgy, ahogy egykoron a magyarországi zsidó ávósok tették az ártatlan emberekkel.

HunHír.Hu