- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

A máj testünk kémikusa

A Rockszerda által megtalált, rákkutatással foglalkozó szakember szerint a májunk – amely több száz funkciót lát el – a méregtelenítés központja. Helyes működése az általános egészség alapja. Közöljük a késnélküli operáció receptjét.

A tökéletlen méregtelenítés hatással van az immunrendszerre is. Nem csupán gyengít, hanem fokozza az autoimmunitást, mikor a védelem felismerési zavar miatt testsaját anyagot is megtámad és elpusztít.

A májtisztítás lényege, hogy a májat ellazítjuk, és az epevezetékeket kitágítjuk, majd egy tisztító nyomással az egészet kiöblítjük. Így megszabadulunk életünk egyik legnagyobb nyűgétől operáció nélkül.

A májtisztítás senkinek sem árt, csak használ. Már az első tisztítás sokat ér, de igazából a harmadik után tisztulunk meg teljesen. Az első három kúrát lehet havonta végezni, ezt követően pedig elég nyolchavonta egyszer tisztítani. Egy szombati nap kiválóan alkalmas a kúrára, mivel a kúra legyengít, vasárnap kipihenhetjük magunkat.

A kúra

A nap első felében semmi nehezen emészthető ételt ne fogyasszunk, déltől pedig már semmit nem ehetünk, és nem is ihatunk a kúrán kívül másnap reggelig. A recept cukorbetegek esetében nem megfelelő.

Hozzávalók: 100 gramm keserűsó, egy nagyobb, vagy két kisebb rózsaszínű grépfrút, 1,5 deciliter olivaolaj, 8 deciliter víz.

A keserűsót négyfelé osztjuk – négy két deciliteres pohárba. Fontos, hogy a keserűsó magnézium-szulfát legyen, a gyógyszertárakban gyakran nátrium-szulfátot (glaubersó) adnak helyette. A négyfelé osztott keserűsót 4-szer 2 deciliter vízzel kell meginni, az elsőt délután két órakor, a másodikat négykor, a harmadikat hatkor, és az utolsót este nyolckor kell lenyelni.

A keserűsónak elég rossz íze van, ezért miután elfogyasztottuk, ihatunk rá pár korty tiszta vizet. A keserűsó hasmenést okoz, az első adag után még nem kell félrevonulnunk, mert a szervezet felszívja az értékes magnéziumot, a második adag után viszont este tízig érezhetjük hatását. A máj és a belek teljesen megtisztulnak az ételmaradékoktól.

Mivel délután már nem semmit nem eszünk, nem lesz újabb megterhelése az emésztőrendszernek. A máj felszabadul a terhelés alól, és a magnézium elernyeszti, ellazítja. Este tíz órára pedig a máj epevezetékei kitágulnak.

Utolsó lépésként igyunk meg másfél deciliter olívaolajat, összekeverve másfél deciliter kicsavart grépfrútlével. A gyümölcslét előtte teaszűrővel meg kell szűrni, hogy tiszta legyen.

A koktél felhajtása után azonnal vízszintesbe kell helyezzük magunkat, és legalább öt órán keresztül így is kell maradnunk. Az olajhidraulika ugyanis másképpen nem működik. Másnap reggel ismét bő széklettel szembesülhetünk, s kis zöld golyócskák fognak úszkálni az illemhely kagylójában. Közel kétezer darab kitines epekő kerül napvilágra operáció nélkül. A golyócskák felülete porózus, és a belsejükben pedig mini labirintusok találhatóak, ezek ideális fészkek, búvóhelyek a parazitáknak.

A májtisztítás során nemcsak az emésztés javul, hanem a kóros gócoktól és a felgyülemlett, fertőző epétől is megszabadulunk. Másnap pihenjünk, csak könnyebben étkezzünk és vegyünk be kiegészítőket: alga, C- és B-komplex, lecitin, Panangin.

Rockszerda