- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Magyar trikolórt égetnek a tót magyargyűlölők

Magyarellenes videó jelent meg az interneten, szlovák magyarellenesek a magyar zászló égetésével fejezik ki magyargyűlöletüket. A videófelvételre a HunHír.Hu fórumán is felhívta elég provokatív és arcpirító stílusban egy tót felhasználó a figyelmet.

A szlovákokat nem érdekli a magyarellenes videó [1]

Magyarok ellen uszító tót videofelvétel jelent meg egy hete a YouTube-on. A július 30-án közzétett 1 perc 26 másodperces mozgóképet egy 21 éves szlovák fiatal, bizonyos “werwolfSSlovakia” jegyzi.

A videófelvételre a HunHír.Hu fórumán [2] is felhívta egy tót magyargyűlölő felhasználó a figyelmet, bizonyos “sslovakia”. A következő kis üzenetet szánta nekünk: “Nesztek buta magyarok! Itt megnézhetitek hogy égetjük el az ocskaa zazslotokat! http://www.youtube.com/watch?v=h4qatgDAD7Y [3] Ezek a mi ellenségeink és mi elpusztítjuk őket. Hogy egy másodpercig se tartózkodjanak a mi területünkön. Így végzi minden magyar. Testvéreink minden utálatos ellensége. Tankjainkba ugrunk és széttapossuk Budapestet
Végetek van!”

A videó “Welkome in Slovakia – is beautifully – Slovakia is our – we never not to be Hungary – Slovakia is heart Europe!!!”, rossz angolsággal megfogalmazott szöveges üzenetekkel (illetve ezek szlovák megfelelőivel) és zúzós szlovák metálzenével indít. A 25. másodperc környékén kezdődik az éjszakai akció: négy kapucnis, baseball-sapkás, símaszkos fiatal áll egy tábortűz mellett, ketten tartják kifeszítve a magyar nemzeti lobogót, ketten szlovák zászlókkal állnak.

A kapucnis pulóvert viselő fiatal egy fáklyát nyom a magyar zászló közepébe, ami kis idő múlva lángra lobban, eközben magyarellenes szónoklat hallatszik a háttérben. (“Ezek a mi ellenségeink és mi elpusztítjuk őket. Hogy egy másodpercig se tartózkodjanak a mi területünkön. Így végzi minden magyar. Testvéreink minden utálatos ellensége. Sieg.”) A negyedrészt elégett lobogót végül a tűzbe vetik, miközben a bal szélen látható szlovák zászlóra svenkel a kamera. A kis videó “Always opposite Hungary!!!” üzenettel zárul.

HunHír.Hu – index

HunHír.Hu