- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

A momentumos liboldó újabb magyarellenes uszítása

Pénteken jelent meg egy videó, amiben a Momentum elnöke egy román párt mellett kampányolt a vasárnapi önkormányzati választás előtt.

Később a Momentum elnöke próbálta megmagyarázni a megmagyarázhatatlant. Fekete-Győr azt mondta, hogy csak olyan településeken támogatják a román liberális szövetségesüket, ahol nincs magyar jelölt. Fekete-Győr azonban ezen kijelentésével ismételten hazudott – hívja fel a figyelmet Kovács András Facebook-oldalán. A kampányvideó ugyanis Bihar megyében készült, ahol egyrészt még mindig nagyon sok magyar él, másrészt rengeteg magyar jelölt indul a választáson.

Mint ismert Fekete-Győr és magyarellenes csapata már a tavalyi romániai elnökválasztáson is a magyar jelölt ellen kampányolt [1]. Kovács András bejegyzésében aláhúzza: “Ezek a lépések egyértelműen azt mutatják, hogy a Momentum számára sokkal fontosabb a liberalizmus és a globalizációs tendenciáknak való feltétlen megfelelés, mint Magyarország és a magyarság sorsa. A Momentum immár többször bebizonyította, hogy csupán az útlevelük és a személyi igazolványuk magyar, de lélekben egyáltalán nem érzik magukat otthon a Kárpát-medencében. Számukra Európa és a nagyvilág sokkal fontosabb és érdekesebb mint a mi országunk. Ha pedig ez napnál is világosabb, akkor itt lenne az ideje, hogy a Momentum és Fekete-Győr eltűnne a magyar közéletből!”

Hunhír.info