- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Megéheztek a bálványosi medvék – hotelbe mentek

Nem mindennapi dolog történt Erdélyben a minap: négy medve bement a Grand Hotel Bálványosba és alaposan felforgatták a szállodát. A Medveles nevű Facebook-oldalra videót is feltöltöttek arról, amint az állatok épp jönnek ki az épületből a rendbontás után.

Reggel a hotel mellett mentem az autómmal. Megláttam, hogy be van törve egy ablak. Alighogy megálltam, három medve ugrott ki egymásután az ablakon. Később láttam meg a biztonsági kamera felvételén, hogy a negyedik a hátam mögött lévő, szintén betört ajtón jött ki az épületből. A kamera mozgásérzékelős nem rögzített mindent, így csak kettő medve látszik a felvételen. Később kiderült, az este, négy különböző helyre tört be a négy medve ugyan abban a hotelbe, a konyhákba és az élelmiszer raktárba” – írták.

4 medve tört be a hotelbe [1]

4 medve tört be a GRAND HOTEL BÁLVÁNYOS-ba‼️‼️‼️ Reggel a hotel mellett mentem az autómmal. Megláttam, hogy be van törve egy ablak. Alighogy megálltam, három medve ugrott ki egymásután az ablakon. Később láttam meg a biztonsági kamera felvételén, hogy a negyedik a hátam mögött lévő, szintén betört ajtón jött ki az épületből. A kamera mozgásérzékelős nem rögzített mindent, így csak kettő medve látszik a felvételen. Később kiderült, az este, négy különböző helyre tört be a négy medve ugyan abban a hotelbe, a konyhákba és az élelmiszer raktárba.

Közzétette: Medveles [2] – 2019. szeptember 18., szerda