- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Az ilyen betolakodó, bűnöző, emberállat niggereket gyorsan fel kéne akasztani!

A Bild írta meg, hogy pénteken egy 27 éves nigériai nigger élősködő megtámadott egy gyengénlátó német nőt München főpályaudvarán, másnap pedig egy eritreai nigger élősködő akart megerőszakolni egy 11 éves német kislányt.

A nigériai nigger egy 22 éves, látássérült nőhöz lépett, rövid beszélgetést követően elkérte a telefonszámát, amit a nő megtagadott. Ebben a pillanatban a nigériai nigger megragadta a nőt, erővel letépte róla hátizsákját, a kabátján széttépte a cipzárt majd a földre lökte és a mellét fogdosta.

A támadót a vasúttársaság biztonsági személyzete az állomás bisztrójában tartott fogva egészen a rendőrség kiérkezéséig. Ezután elmenekült. A Garmisch-Partenkirchen-i menekült otthonban élő niggert aztán elfogták, kihallgatták, majd szabadon engedték.

A másik támadás során a 38 éves eritreai nigger betolakodó egy 11 éves kiskorút zaklatott München Pasing kerületében, a fenekét is fogdosta. Egy járókelő zavarta meg és akadályozta meg abban, hogy megerőszakolja a nigger. A kislány elmesélte otthon az esetet szüleinek, akik azonnal hívták a rendőrséget, akik még aznap elfogták a támadót.

Hunhír.info