- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Orbán Viktor: Nem a migrációra, nem a genderre, nem a háborúra!

Köszöntöm a szabad világ védelmezőit Budapesten – kezdte beszédét a csütörtöki CPAC Hungary konferencián Orbán Viktor, majd külön üdvözölte Irakli Garibashvilit, Georgia miniszterelnökét, Andrej Babist, a Cseh Köztársaság korábbi miniszterelnökét, valamint Janez Jansát, Szlovénia korábbi miniszterelnökét is. 

A miniszterelnök szerint jó szokásunkká vált, hogy tavasszal Budapestre sereglik a konzervatív világ. De mégis hogyan kerültek a magyarok egy ilyen előkelő klubba? – tette fel a kérdést a kormányfő. Meglátása szerint ennek egyetlen oka lehet: 

Magyarország egy inkubátor, ahol a jövő konzervatív politikáját kikísérletezik.

– Itt nemcsak beszélünk a progresszív liberálisok legyőzéséről, hanem meg is csináltuk azt – jelentette ki Orbán Viktor. A miniszterelnök véleménye szerint Magyarország a 2010-es hatalomátvételkor borzasztó helyzetben volt, de a konzervatív politika segítségével sikerült helyreállni. – Csak a konzervatív politika segíthet ott, ahol liberálisok tönkretettek egy országot – mutatott rá. 

A kormányfő szerint a magyar siker 2015-ig senkit sem érdekelt a világon, nem voltunk híresek. A magyarok sikerét Soros Györgynek köszönhetjük: ha Soros nem hirdeti meg bevándorlási programját, akkor mi soha nem kerültünk volna a világsajtó címlapjára – mondta a kormányfő. Szavai szerint Sorosék elárasztották illegális migránsokkal a Balkánt, és kiépítették az embercsempész-útvonalat, de beleütköztek Magyarországba. – Mi ugyanis megálljt parancsoltunk az illegális migrációnak és megvédtük a hazánkat – húzta alá a kormányfő. Jelezte azt is, hogy az illegális migráció elleni küzdelem mellett a szellemi-ideológiai csatákat is vállalni kell, ha meg akarjuk védeni a hazánkat, mert ez a harctér is fontos terepe a liberálisoknak. Leszögezte: nem vágytunk világhírnévre, mégis megkaptuk, miután ellentmondtunk a liberálisoknak. – Védekezünk, mert a globalista elit ránk akarja kényszeríteni az akaratát. Most mindannyian támadás alatt állunk – hangsúlyozta. Mint mondta, a nemzet a Nyugat nagy találmánya, azonban ha a nemzetek elpárolognak, akkor elvész a szabad élet lehetősége, és a Nyugat elbukik. Haza nélküli emberek sohasem lehetnek szabadok – húzta alá. 

Mint fogalmazott, ha a nemzetek elpusztítása sikeres lesz, akkor megsemmisül a nyugati világ. A nemzet eszménye a mi különleges nyugati örökségünk – mondta a kormányfő, majd felidézte a szentatya háromnapos látogatását. Mint mondta, tavaly fél év különbséggel érkezett Magyarországra a CPAC és a katolikus egyházfő, idén ez már csak egy hét volt. – Lehet, jövőre már a pápa is benéz a rendezvényre – jegyezte meg. 

Orbán Viktor kitért arra is, hogy mind gazdaságilag, mind demográfiailag rosszul áll a Nyugat. Meglátása szerint katonai erő tekintetében még erősebb, de a jövőben, ha minden területen elmarad, akkor az a katonai konfliktusok erősödéséhez vezet. Mindezért csak magunkat okolhatjuk – mondta. Véleménye szerint amikor a baloldaliak a vírust rászabadították a világra, akkor sok konzervatív azt mondta, hogy a nemzetellenes vírus csak egy laborszökevény. Ezt a vírust kitenyésztették, a migráció, a gender, a woke csak egy-egy alvariánsa ennek a vírusnak. – A woke-mozgalom és a genderideológia olyanok mint a kommunizmus és a marxizmus: mesterségesen szétverik a különféle csoportokat, és így a nemzetet – mutatott rá. 

– A magyar konzervatív kísérlet viszont azért sikeres – folytatta – mert sok mérföldes távolságból, sőt, látatlanul, szagról is megismerjük a marxistákat. Itt ültek a nyakunkon. Azt hirdetik, hogy az osztály fontosabb, mint a nemzet, és megelőzi a nemzethez tartozást. Huszonhat évet éltem marxista elnyomás alatt. Terjedt akkoriban egy vicc, miszerint az abszolút osztályharc az, amikor a pártház macskája elüldözi a pártház egerét – mondta a kormányfő, aki szerint ahol felüti a fejét az osztályharc, ott a békés, együttműködő országokból a zavargás színtere lesz, csak a kérlelhetetlen ellenségeskedés marad.

A miniszterelnök kitért a progresszív politika veszélyeire is, hangsúlyozva, hogy a progresszív külpolitika káoszt és zűrzavart okoz. Orbán Viktor ugyanakkor kiemelte: biztos benne, ha Donald Trump lenne az Egyesült Államok elnöke, nem lenne háború Ukrajnában. Térjen vissza elnök úr, és hozzon nekünk békét! – hangsúlyozta.

A kormányfő továbbá kiemelte, hogy a progresszívek nyomást gyakorolnak másokra, hogy valljanak színt, mit gondolnak a genderpolitikáról, az LMBTQ-mozgalmakról, és ha ezzel valaki nem ért egyet, akkor kiközösítik – fejtette ki a kormányfő, aki szerint Brüsszelben most azt kell megállítani, hogy ezek a progresszív erők elvegyék a nemzetállamoktól az önálló külpolitika alakításának jogát. A jó hír viszont az, hogy Európába megérkezett a fordulat, például Olaszországban és Izraelben győztek a konzervatívok, és itt vannak előttünk az ígéretes spanyol választások, de lengyel barátainknál is jól állnak a csillagok. Aztán pedig jöhet az európai parlamenti választás, amikor lecsapolhatjuk a brüsszeli mocsarat. Nem kell tovább keresni a progresszív vírus ellenszerét, itt van Magyarországon a vakcina. Annyi az egész, hogy a választás előtt fel kell írni a zászlóra: No migration, no gender, no war! – fogalmazott Orbán Viktor. A miniszterelnök végül kiemelte: Brüsszel és Washington még a liberálisok kezén van, ezért tegyünk róla, hogy azt is elfoglaljuk – zárta beszédét a kormányfő.

Magyar Nemzet – Hunhír.info