- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Alapjogokért Központ: Az “ártatlan”, “szivárványos dumcsi” korának véget kell vetni!

Pedofil bűncselekmények rázzák meg a hazai iskolákat. A nyílt társadalom hálózata által finanszírozott “civilek” uniós forrásokkal megtámogatott évtizedes agymosása mindeközben zakatol. Ezek a szervezetek – pl. a Háttér Társaság a Melegekért – “genderérzékenyítő” (agymosó) kiadványokkal, képzésekkel árasztják el az iskolák környékét, megkerülve a gyermekvédelmi törvényt. Például a Háttér egyik, Európai Bizottság által támogatott, “LMBT érzékenyítő képzés” c. füzete arra biztatja a nevelőket, hogy “bátran, természetesen vállalják fel identitásukat” – bármi legyen is az. Igen, ez az az Európai Bizottság, mely egyébként is százmillióval szponzorálta az elmúlt években fenti szervezetet – és amely lényegében a gyermekvédelmi törvény miatt nem hajlandó megnyitni a Magyarországnak egyébként járó brüsszeli forrásokat. Összenő, ami összetartozik – mi viszont nem adjuk a gyerekeinket, ezt soha nem látott többség, 3,7 millió ember erősítette meg a tavalyi népszavazáson. A pedofíliára nincs bocsánat, a genderpropaganda pedig nem egy jópofa szivárványos dumcsi, hanem a gyerekeinkre leselkedő legnagyobb veszély! – hívja fel a figyelmet Facebook-posztjában az Alapjogokért Központ.

Az Alapjogokért Központ szerint sajnos nincs mit csodálkozni azon, hogy egyes nevelők, tanárok súlyos bűncselekményeket követnek el és nem is érzik undorító tetteik súlyát. Évek óta trenírozzák, képzik, kiadványokkal látják el őket a nyílt társadalom finanszírozta szervezetek, hogy “bújjanak elő”, “mutassanak példát” a gyerekeknek, “vállalják fel” legkülönfélébb szexuális orientációjukat, és aktívan segédkezzenek “az előítéletek lebontásában”. Úgy vélik, ez a trenírozás egyben bátorítás is: egy, a gyerekekkel hierarchikus kapcsolatban álló személy – jelen esetben egy tanár – feljogosítva érezheti magát arra, hogy ha ennyi minden belefér a szexualitásba és annak megélésébe – megírták neki ezt Soros szervezetei -, akkor ez lehetőség a legbetegebb hajlamok gátlástalan kiélésére is.

Ennek lenyomatát látjuk az utóbbi hetek botrányaiban: a gyerekek körül dolgozó felnőttek addig lettek “érzékenyítve” a legkülönfélébb szexuális devianciákra, hogy egyesek úgy érzik, nekik a pedofília, a gyerekek megrontása is megengedett – húzza alá a kutatóintézet.

Véleményük alátámasztására idéznek a Háttér Társaság Melegség és megismerés című programjának “LMBT érzékenyítő képzés – oktatás” néven futó kiadványából, amelyben arra bátorítják a tanárokat, hogy az “identitásukat bátran vállalják fel” a gyerekek előtt, hiszen így “referenciaszeméllyé” lehetnének számukra:

Ma Magyarországon nagyon kevés tanár vállalja föl nyíltan LMBT identitását az intézményekben, mert nagyon sok tudatlanságból fakadó előítélet kapcsolódik a >>meleg pedagógus<< képéhez. Pedig az LMBT diákok számára nagyon jó lenne, ha az identitását bátran vállaló, a melegséget, transzneműséget természetesként megélő nevelőket látnának példaként, akik referenciaszemélyek lehetnének számukra.

Mint írják, Bite Zsolt “eleget is tett” ennek és 14 év alatti diákokból “ki is szedte”, melyikőjük “transz, nembináris vagy biszexuális” – bármit is jelentsenek ezek, pláne egy kiskorúnak. De miközben sok más Soros-szervezet mellett a Háttér Társaság ilyen “érzékenyítéssel” látja el a tanárokat, a nagy kérdés az, vajon milyen pénzből teszik ezt?

Nem titok, a Háttér Társaság korábbi beszámolóiból, és a fent említett kiadvány impresszumából is látszik:: az Európai Bizottság (százmillió forintot is meghaladó) támogatásaiból, és persze Soros György Nyílt Társadalom-hálózatának, az OSF-nak a forrásaiból. Meglepődik azon még valaki, hogy miközben az Európai Bizottság a magyar gyermekvédelmi törvényre hivatkozva nem adja oda hazánknak az országnak járó forrásokat, addig olyan “érzékenyítő” programokat finanszíroz, amelyek veszélyt jelentenek a gyerekeinkre? – teszi fel a kérdést az elemzőközpont.

Hunhír.info