- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Paraszt Párizs 2022 (+videó)

Életellenes bűncselekmény helyszínén, Hódmezővásárhelyen járt a Magyar Önvédelmi Mozgalom, ahol két hete egy 21 éves fiatalembert szúrtak hasba.

A kés a májába is behatolt, ezért életmentő műtétre volt szükség. Majd rá két napra, már egy nyolctagú, Magyarország legnagyobb etnikai kisebbségéhez tartozó banda tagjai megfegyelmezték Levente barátait is mint a bűncselekmény szemtanúit: egyiküket viperával ütötték többször fejbe, a másik szemtanút pedig egy vascsővel ütötték le hátulról.

Hát addig csúfolták „paraszt Párizs”-nak Hódmezővásárhelyt a budapesti skriblerek, hogy a „paraszt Párizs” hirtelen beszélni kezd magáról, mint a magyar intellektuális forradalom új sánc-helye. Nem tudok szebbet és jobbat mondani, mint hogy engem lepett meg legkevésbé Hódmezővásárhely ébredése, kulturális nyugtalansága s az „A Jövendő”. Így kellett történnie, s így lesz ez még sok olyan elátkozott szögletében Hunniának, ahol ma még csak halál s legföljebb egy kis prüszkölő bosszúság lakoznak.

Ady Endre: A Jövendőhöz

A vérlázító esetről tényfeltáró riport készült. A MÖM a rendőrségre is ellátogatott. Levente és családja még a riport elkészítése előtti napon is kapott életveszélyes fenyegetéseket. Mostantól viszont a MÖM nagy családjának a támogatását élvezik – fogalmazott László Attila, a MÖM elnöke.

Hunhír.info