- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

“Öld meg!” Cigánybűnözők vertek össze brutálisan egy postást

Brutálisan összevertek és kiraboltak egy postást Hevesen, a helyiek körében Krakkó néven hírhedtté vált no-go zónában.

A bűncselekményről a police.hu oldalon közlemény is olvasható, amely arról számol be, hogy a városi rendőrkapitányság munkatársai azonosították és fél óra múlva a helyi Dankó Pista utcában elfogták a 22 éves H. Sándor helyi lakost és előállították a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságra. Ellene közfeladatot ellátó személy sérelmére elkövetett rablás és súlyos testi sértés gyanúja miatt indult eljárás.

Lantos János, Mi Hazánk, Munkaügyi Kabinet elnök tájékoztatása szerint olyan lakossági információk érkeztek a Magyar Önvédelmi Mozgalomhoz, amelyek már semmi kétséget nem hagynak afelől, hogy cigánybűnözők voltak az elkövetők. Két támadóról van szó, akikhez csatlakozott egy mintegy 20 főnyi társaság, akik verbálisan támogatták a bűncselekményt, amelynek egyértelműen lincselés jellege volt. Többek között elhangzott az “öld meg!” felszólítás is! Nem hivatalos információk szerint a postás arccsontja és a bordája is eltört, medencerepedést szenvedett, lila folt és vérömleny az egész teste.

A Mi Hazánk Mozgalom szolidaritását fejezi ki a megtámadott postás mellett és mielőbbi felépülést kíván, és nyomatékosan felszólítja a hatóságokat, hogy példásan büntessék meg a bűnözőket. Továbbá javasolják a Magyar Posta igazgatóságának, hogy ezentúl ne legyen munkaköri elvárás, hogy etnikai bűnbandák által uralt no-go zónákba kelljen kézbesíteniük, hiszen nem garantált a testi épségük.

Hunhír.info