- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Szavazz négy nemmel a gyermekeket behálózó téveszmék ellen!

Hazafias szervezetek mozgósító kampányfilmet készítettek, amelyben az április 3-ai népszavazáson négy nemmel történő voksolásra buzdítanak a genderlobbi kártékony támadásának megállítása érdekében.

Budaházy György húgával, Budaházy Eddával, a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom vezetőjével és több hazafias szervezettel együtt (pl. Alfa Szövetség, Hatvannégy Vármegye Mozgalom, Nemzeti Jogvédő Szolgálat, Nemzeti Filmkészítők Egyesülete) már hosszú évek óta fellép a magyar gyermekeket fenyegető genderlobbi törekvéseivel szemben, többször sikeres akciót megvalósítva törvényes keretek között maradva alapvető jogaikat gyakorolva (pl. vélemény-nyilvánítási szabadság) a „Budapest Pride” közrendet és gyermekeket fenyegető, rendezvényei ellen.

Az április 3-án, a választással egyidejűleg tartandó, fenti törekvésekkel egybevágó, azokra reflektáló gyermekvédelmi népszavazás alkalmából egy mozgósító kampányfilmet készítettek elő, de Budaházy György a forgatókönyv szerint rá eső részeket már nem tudta elmondani a alaptalan terrorvád miatti március 16-án első fokon 17 év fegyházbüntetésre [1] történt, országos felháborodást keltő, önkényes és törvénytelen elítélése miatt.

A filmben ezért Budaházy György a 2019-es Pride rendezvénysorozat kapcsán tartott normalitáspárti kerekasztal-beszélgetésen a gyermekek, családok és iskolák védelme érdekében az erőszakos és veszélyes LMBTQ-mozgalom romboló törekvéseivel szemben kifejtett, napról napra időszerűbb gondolataiból emeltek be részeket. Az április 3-ai népszavazáson négy nemmel parancsolhatnak megálljt a normalitáspárti polgárok a genderlobbi kártékony támadásának. A sorosista-globalista balliberális oldal eközben sunyi módon érvénytelen szavazatra buzdít, aljas szándékait nyíltan most nem vállalják fel, de ez ne tévesszen meg senkit. El kell menni és a nemzeti erők választási támogatása mellett a népszavazási kérdésekre nemmel kell a gyermekeink megvédésre érdekében szavazni – fogalmaznak a film készítői.

A kampányfilmben a 4 nem mellett állnak ki: Balogh Bence , a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom fővárosi elnöke, Budaházy Edda, a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom vezetője, Budaházy György, dr. Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője, Kónya Dorottya, HVIM aktivista és dr. Téglásy Imre, az Alfa Szövetsége elnöke.

Hunhír.info