- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Itt a diploma, hol a diploma –Az MSZP nem kér többet Bangónéból

A fideszeseket patkányozó Bangóné Borbély Ildikó mellett eddig kiállt a szélhordta ballib oldal, ám most már kénytelen látványosan elengedni a kezét. Az MSZP elnöksége vasárnapi rendkívüli ülésén kizárta soraiból Bangóné Borbély Ildikót, miután megállapította, hogy az országgyűlési képviselő a közvéleményt és pártját is megtévesztette iskolai végzettségével kapcsolatban.

Az ellenzéki párt közleményében úgy fogalmazott, az MSZP közössége következetesen elítéli azokat a cselekedeteket, amikor valaki a követelmények megkerülésével, azok nem teljesítése mellett próbál diplomához jutni, vagy nemlétező végzettséggel él vissza.

“Bangóné Borbély Ildikó a mai naptól nem tagja az MSZP-nek, a Magyar Szocialista Párt választáson nem indítja, és felszólítja parlamenti mandátuma visszaadására” – közölte az MSZP.

A szocialista párt ezzel lezártnak tekinti az ügyet, továbbá elvárja, hogy a “Völner-Schadl korrupciós botrányban lebukott fideszes politikusok is távozzanak a közéletből”.

A Mandiner hírportál szombaton írt arról: Bangóné Borbély Ildikó parlamenti önéletrajzában azt tüntette fel, hogy a Budapesti Gazdasági Főiskolán szerzett diplomát, az intézmény jogutódja, a Budapesti Gazdasági Egyetem azonban újságírói megkeresésre ezt nem tudta megerősíteni.

Hunhír.info

#bangóné [1]