- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Új alkotmányban tiltanák be a Pride-vonulásokat

A Telexnek adott interjújában [1] Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke arról is beszélt, miként tiltanák be a homoszexuáliis propagandát.

Arra a kérdésre, hogy lehet-e LMBTQ-tagja a szervezetnek, azt válaszolta, hogy senkitől nem kérdezik meg a szexuális orientációját, “de ha valaki ezt a zászlajára tűzi, és az ehhez kapcsolódó politikai jelképekkel akar a mozgalom tagja lenni, akkor valószínűleg nem fogja jól érezni magát nálunk. Én sem szoktam a párt gyűlésein a hálószobatitkaimról mesélni.

A politikus szerint Magyarország alkotmányos válságban van és emiatt alkotmányozó nemzetgyűlésre lesz szükség, ahol az új alkotmányban kell rögzíteni, hogy “mi és a gyerekeink nem akarnak tudni más szexualitásáról, nem akarjuk, hogy rózsaszín tangabugyiban két férfi csókolózzon fényes nappal egy politikai tüntetésen.

Toroczkai azt is elmondta, hogy a Fidesz átvette tőlük a “homoszexuális propaganda” kifejezést. “Ez már része annak a rivalizálásnak, amit a Fidesz velünk szemben folytat. Meggyőződésem, hogy a Fidesz ezt a törvényt soha nem fogadja el, ha Dúró Dóra nem csinálja meg a könyvdarálást” – tette hozzá.

Hunhír.info