- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Szakértőtobzódás a Kossuth téren

Gődény György előbújt rejtekéből, és nemrégiben újfent tüntetést hirdetett. Valamiért mindig akkor van tüntethetnékje, amikor a pandémia leginkább tombol, így most, hogy a negyedik hullám egyre inkább dübörög, hát megint beharangozott egy gigamega tüntetést. Sőt, polgári engedetlenséget hirdetett a kötelező oltások ellen! Az persze teljes mértékben csak a véletlen műve, hogy a nemrégiben bejegyzett új pártja el akar indulni a tavaszi választásokon, és mivel összeállt a 106 egyéni jelöltjük listája, hát el kell kezdeni a kampányt. És hát kik lennének jobb tagjai a szavazóbázisuknak, mintsem a vírustagadó és oltásellenes réteg. Őket kérte meg, hogy lehetőleg síppal, dobbal, nádi hegedűvel vonuljanak az egyébként tök üres Parlament elé péntek délután, hogy a kormány is meghallja.

Gődény György (Fotó: Varga Moncsi, Hunhír.info)

Zárójelben megjegyzendő, Gődény György még szeptemberben felfüggesztett börtönbüntetést kapott rémhírterjesztésért. Az ítélet még nem jogerős, a vádlott és védője kérheti a tárgyalás megtartását az ügyben, míg az ügyészség megfelelőnek tartja a büntetést. Ennek ellenére nagy nyilvánosság elé állt ismét a véleményével, és többször, társaival együtt megismételte pontosan ugyanazokat a rémhíreket, amelyekért korábban az eljárás elindult ellene.

Tüntetők a téren (Fotó: Varga Moncsi, Hunhír.info)

Félreértés ne essék, véleményem szerint mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy miben hisz vagy nem hisz, oltat vagy nem oltat. Felnőtt, szavazati joggal rendelkező emberek, akik akár a Gődény-pártra is tudnak szavazni, el tudják dönteni, mit szeretnének, és ezért a döntésükért a felelősséget is tudják vállalni. De szerintük ez nem így van. Nekik jogaik vannak, felelősségük nincs, kötelezettségeik nincsenek. Mindenki birka, csak ők nem, hiszen ők azok, akiknek nyitva van vagy kinyílt a szeme, és Ivermectin nevű állatféreghajtóval gyógyítja a vírust, ami ugyan nem létezik, de azért jó, ha van ellene valami. Mégis ők vannak megsértődve, hogy a döntésük következményekkel, korlátozásokkal jár, és ezért inkább mindenki hülye.

Mert lehet tüntetni, mondjuk, a nem tetsző, vagy számunkra elfogadhatatlan intézkedések, korlátozások ellen, lehet észrévekkel alátámasztva kérni, követelni ezek felfüggesztését, eltörlését, a megkülönböztetések megszüntetését, de nem lehet emberek életével játszadozva hazugságokat, valótlanságokat tényként tálalni és közölni nagy nyilvánosság előtt egyszerű emberekkel.

Valóban nem jó a kormányzati kommunikáció, valóban nem kapunk elégséges tájékoztatást és elegendő információt, de akinek egy icipici kis esze és akarata van, nyugodtan tud érdeklődni és tud tájékozódni. Gődény számára azok az emberek fontosak, akik nem tudnak és nem is akarnak gondolkodni, csak szavaznak majd, és természetesen most adakoznak a tüntetés költségeire, mellükön a hatalmas „nembirka” kitűzővel. Azok, akik birkának tartják oltott társaikat, akik rettegnek tőlük, hogy rájuk prüszkölik a tüskefehérjéiket, akik a vizsgálhatatlan immunrendszerükben hisznek és színésznek tartják a lélegeztetőgépen fuldoklókat, akik állati féreghajtót tömnek magukba, ha mégis megfertőződnek a nincs is vírussal. Az olyanok kellenek neki, akik elhiszik, hogy chipet adnak be az oltással, a föld lapos és chemtrail szórja a vírust a levegőből.

Mert elmondta Gődény, hogy a vakcina nem azonos az oltással, mondjuk, ezt nem tudom, melyik egyetemen hallotta, de mindegy. Utána jött egy debreceni képviselőjelültjük, egy „egészséges, oltatlan gyógytornász”. Ő a Covid-osztályokon dolgozott a „tűzvonalban” az első perctől, és a beszari kollegái helyett dolgozott. Szerinte minden hazugság, amit mondanak, mert ő minden beteg kórlapját megnézte, és minden félhalott covidos oltott, vagy ha nem oltott, azt is oltott fertőzte be. De neki még szemmel is jelezték az intubált (sic!) betegek, hogy az oltás miatt kerültek oda. Az oltottak nem képesek kivenni a fejüket a fenekükből, és rajta kívül mindenki hazudik. Sőt, ő olyan hős, hogy ahogy belépett a kórterembe a covidosok közé, még a maszkját is lehúzta, de a fránya vírus az istennek sem találta meg. Hatszáz akárhány dolgozó közül egyedül ő jött el az oltatlansága miatt, de mindenki hülye, csak ő helikopter. Mert azt is tudja, ha valaki másodjára elkapja a vírust, az már nem lehet olyan beteg, mint elsőre volt, ezért hülyeség az oltás, sőt, tiszta lutri, hogy ki kap valódi oltást, ami nem vakcina, és ki placebót. Szívesen megkérdeztem volna tőle, hogy hol szerezte a szakképzettségét igazoló diplomát, mert ha ott ilyen blődségeket tanítanak, ideje lenne mielőbb bezárni. A hölggyel együtt.

A többi felszólaló sem volt ennél józanabb gondolkodású. Tomasovszki László klinikai szakpszichológus az amishokkal példálózott. Szerinte ez a XVII. századi szinten megrekedt népcsoport nem ismeri a Covidot, és ennek egyetlen oka van, hogy nincs tévéjük és rádiójuk, véletlenül sem az, hogy teljesen zárt közösségben élnek, másokkal, kívülállókkal alig, de inkább nem kontaktálnak. Szerinte nem valósak a halálozási számok, mert bár állítólag működik az oltás, túl sokan halnak meg, és ez akkor azt jelenti, hogy nem is működik. Sőt, Merkely is hazudik, mert mi az, hogy ő kardiológus orvosként személyesen olt. És ő nem olthatott be 21 ezer embert, mert akkor tavaly december 26. óta naponta, alvás nélkül öt percenként oltott egy embert. Ez sokkal fontosabb volt, minthogy neki is felmondtak, mivel nem volt hajlandó oltatni, és vallja, hogy az egészségügyi dolgozók csak a teszt csoport volt, és úgyis kötelezővé fogják tenni, pedig a halálozási adatok brutálisan alacsonyak a valóban Covidban elhunytak esetében. A nácikkal példálózott, emlegette Hitlert, Göringet, Auschwitzot, a kristályéjszakát, és az oltatlanokat az üldözött zsidókhoz hasonlította, merthogy presszionálják az embereket az oltásra, és zsarolják őket, például a plakátdömpinggel. Gődény szerint az oltás nagyjából úgy működik, mint az ország, azaz sehogy.

Jött egy epidemiológus hallgató, gyakorló természetgyógyász, Victor C. Fields, aki a felvilágosult 120 embernek nagyon örült. Csodás kampánybeszédet tolt Life Protocol nevű, súlyos betegeket természetgyógyászattal gyógyító programjának, amelybe most már az oltáskárosultakat is beemelte. A nagyon cuki fiatalember amúgy így ír magáról az oldalán: „A sokszínűség fogalmát már fiatalon kimerítettem. Ügyvédnek szántak, színésznek készültem, programozóként végeztem, éjszakában dolgoztam, vállalkoztam, tőzsdéztem, írtam, előadtam, sportoltam és beutaztam a világot… kétszer.”

A színpadra egyébként nem azért állt fel, hogy a tüntetésen résztvevőkhöz szóljon, mert ő a Parlamentben levő (illetve nem levő) politikusokhoz akar szólni, leginkább a víruscelebek és az oltás ellen. Meg a munkaadókhoz, aki félreinformáltak, legalábbis zömében, mert elhiszik, hogy létezik a vírus, és elhiszik, hogy az oltás jó, mert ez hazugság. Mert akik Covidban haltak meg, azok nem is abban haltak meg, ugyanis a SarsCov2 vírus csak egy mutató, és sok más vírus és baktérium is kimutatható volt az elhunytak légutaiból, szóval biztos nem is abban haltak meg. Egyébként is, sokkal jobban véd, ha valaki elkapja a vírust, és túléli, mintsem ha oltják, tehát kapja el mindenki. A mutánsok igazi vizsgálatok alapján veszélyesek, mert aki az alapvírust 17 éve elkapta, az most is védett. Sőt, a tesztek sem valók semmire, hatalmas átverés az egész, és csak azért van rá szükség, mert kellően manipulálható, amit szerinte a teszt feltalálója is elmondott. Amúgy meg úgysem vagyunk fertőzöttek, csak együtt élünk mikroorganizmusokkal.

Gődény elmondta, hogy írtak levelet az oltást reklámozó politikusoknak és a járványcelebeknek, hogy írják alá, majd ők vállalják a felelősséget az oltásokért, és kérte híveit, hogy osztogassák és írassák alá mindenkivel ezt a levelet.

A párt egyik budapesti képviselőjelöltje, Kristóf szülőként állt színpadra a gyermekek oltása és maszkviselése ellen. Teljes és tökéletes magabiztossággal ment bele orvosi kérdésekbe, bár orvosi vagy más szakirányú egészségügyi végzettségéről nem kaptunk információt. Őszintén sajnálja azokat, akik beoltották magukat, mert az oltás soha, semmiféle vírusos megbetegedés ellen nem működött, így most sem működhet. Jó esetben csak nem okozott kárt az oltás, de most nem ez a helyzet. A maszkviselés szellemileg és egészségileg is káros, levegőt nem kap benne a gyerek, és tele van minden maszk mikroorganizmusokkal, amik fertőznek. A maszk miatt nem kap senki levegőt! Egyébként igen, a nővérek, az orvosok, a búvárok, a nindzsák az életük során többször is meghalnak a fránya maszk miatt! Ezen kívül a sportolók sorra halnak meg, ha beoltották őket, és ilyen mennyiségben még sose haltak meg élsportolók, tehát tuti az oltás tette tönkre a szívizmaikat. De neki és párttársainak kötelessége megvédeni a gyerekeket (is), mert el a kezekkel a gyerekektől, mert nem csak a maszk nem jött be, de az oltás sem jött be. Csak cégek lettek nagyon gazdagok.

Ezután jött a csúcspont, Tamasi József. Pócs Alfréd üdvözletének átadásával nyitott, aki persze csak lélekben tudott részt venni a rendezvényen. A kamarából kizárt orvos véleménye szerint soha még járvány alatt nem oltottak, és ez a vírus csak babona, ha volt is, akkor sincs már sehol. Nem szabad tűrni, hogy az iskolaigazgatók kárt okozzanak a gyerekeknek, a munkáltatók a munkavállalóknak. Ahogy robotizálják a multik kasszáit, úgy akarják robotizálni az embereket is. Az árulókat nevesíteni kell, mert csak a nembirka a barát.

Kivezényeltek a színpadra egy cukorbeteg pedagógust is, aki amúgy makkegészséges, „csak” cukorbeteg, de/és mindent túlélt. Ő a közalkalmazottak állítólag kötelező oltása ellen emelt szót. Elmondta, hogy az orvosai szerint az első oltás után sokkot is kaphat. Szerinte az Ivermectin olcsó és hatékony szer a vírus ellen, ami ezek szerint mégiscsak van, de erről sehol hivatalos helyen nem hall. A civil kurázsi, ennek egyéni felvállalása kell, mert csak ez segíthet a helyzeten, de szerencsére sokan vannak a világon, akik nem követik az előírásokat. Persze rettegni kell, mert Ausztráliában már lefoglalják az oltatlanok bankszámláit, itt is zárolni fogják.

Bónuszvendégként Melinda is elmondta egy véleményét. Ő Bangó Attila Indián történetét mondta el, akinek a lánya három oltás után halt meg, szétrobbant a tüdeje, és ennek okán felszólítást intézett a megjelentekhez, hogy senki ne oltassa magát, majd ordibált egy kört, hogy a gyerekeit főleg ne oltassa senki.

Fotó: Varga Moncsi, Hunhír.info

A beszélgetéseik alatt és a rendezvény végén, mikor Gődény és Tamasi elmondták, hogy az ellenük indított eljárásokat mind megvétózták és bíróságon mind megnyerték, és amikor nagyjából két perc alatt ürült le a tér a hatalmas tömegtől, elgondolkodtam, hogy vajon a sok ordító baromságot tényleg elhiszik-e ezek az emberek, vagy csak jó üzlet, hihetetlen erkölcstelen kampányfogás részükről ez a szélmalomharc. Az, hogy mennek, amíg szabadságukra nem lelnek és meg nem változik a folyamat, hiszen ők, mind a százan kivívják a szabadságot.

Fotó: Varga Moncsi, Hunhír.info

A sarlatánok tehát megint gengeltek egyet, Gődény népszavazási kezdeményezést indított, hogy minden nap legyen nemzeti ünnep, hogy lehessen gyülekezni, a nembirkák kerepeltek, sípoltak, és veszettül tapsoltak az elvárásaiknak megfelelő véleményeket minden szakmai megalapozottság nélkül harsogó antivaxxer celebeknek, akik féltik saját pozíciójukat, de leginkább jövő tavaszi szavazataikat a „járványcelebektől”. Arra azért kíváncsi lennék, mikor indul végre eljárás a járványtagadó celebek ellen a propagandájuk miatt nem oltott és a vírusban elhunyt emberek halála miatt. De mindenki szerezzen még maga mellé öt oltatlant és öt oltottat, és nyerjék meg a választási pénzt, izé, a harcot.

Szóval ébreggyetek, osztva, lájk és mindenmás, mert változás kell! És keressétek a hasonlókat, mert a hatmillió oltott is hazugság, da ha nem, akkor is hárommillió nembirka van, akik fele ugyan csecsemő, de még azokkal is össze kell fogni az éhenhalasztás ellen. Én pedig abban bízom, ez az instant agyhalál nem fertőz, és kiégett agysejtjeim regenerálódnak idővel.

Varga Moncsi – Hunhír.info