- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

A cigánybűnözés ellen tüntettek Jászapátiban

A cigánybűnözés ellen tartott erődemonstrációt Jászapátiban július 25-én a Mi Hazánk, a Betyársereg és a Magyar Önvédelmi Mozgalom. Hiába követelte a gyűlés megtiltását az MSZP, a Momentum és 52 másik szervezet, a választóik akaratát szemmel láthatóan nem képviselték, hiszen egyetlen ellentüntető sem jelent meg az eseményen.

A cigányság népességrobbanásával, generációnkénti megduplázódásukkal, a megélhetési gyermekvállalással párhuzamosan fokozódik a cigánybűnözés is, amely ellen zéró toleranciát, csendőrséget, szibériai bérrabtartást és hasonlóan markáns javaslatokat fogalmaz meg a Mi Hazánk Mozgalom. A rendpárti gyűlés résztvevői azt üzenték a nyilvánosságnak, hogy “nem lehetünk cigányország! Magyarország a magyaroké!

A tüntetésen nagyjából 400-an jelentek meg, ellentüntető nem volt.

Budapest Józsefvárosában a jászapáti demonstrációval egy időben megjelent néhány fogatlan oroszlán a cigányok szervezésében a Mi Hazánk székházánál, ez azonban igen vérszegényre sikeredett. Erről a Mérce élőben rögzített felvétele alább tanúskodik. Megmutatta magát teljes mellészélességgel Noé Hisztérika Krisztina és kedvese Vajnai Attila, az Európai Baloldal – Magyarországi Munkáspárt 2006 elnöke is, valamint a cigányság jeles képviselője, a Ligetvédős Indián, a díszcigány. Két év után újra mikrofont ragadott Noé volt barátnője, majd összekapásuk óta ellenségévé vált izgulós, identitászavaros Zoltai Andrea, akire még apukája sem büszke, s a remegő kézű vad antifa, Nefelejcs Gergő.

Hunhír.info
(A fotókért köszönet László Attilának (MÖM), valamint a Betyárseregnek!)