- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Továbbra is ignorálja a Mi Hazánkat a Facebook

A 30 napos tiltás lejárta után sem állítja vissza a Mi Hazánk oldalát a Facebook.

Toroczkai László, a Mi Hazánk elnökének végleges tiltása után úgy tűnik, hogy a pártunk hivatalos oldalát sem engedi vissza a balliberális cenzúragépezet a Facebookra – írja Hunhír.infóhoz is eljuttatott közleményében a Mi Hazánk elnökhelyettese. Dúró Dóra közölte: hiába járt le az adminisztrátorainkra kirótt 30 napos büntetés, ezt követően sem állítható vissza oldaluk. Egy 1956-os megemlékezés plakátja miatt kell véglegesen távoznia a Mi Hazánknak a legnagyobb közösségi oldalról.

Reméljük, Brüsszel, Párizs és Berlin, valamint a Gyurcsány Ferenc vezetésével egyesült balliberális tömb is aggódik a jogállamért, hiszen egy törvényesen működő, parlamenti képviselettel rendelkező pártot hallgattatnak el egy EU-tagállamban egy kommunista diktatúrával szembeni forradalomra történt megemlékezés, illetve annak plakátja miatt – fogalmazott Dúró Dóra.

Bár világszerte jellemző, hogy a nemzeti, keresztény tartalmakat cenzúrázzák a közösségi médiában, a magyarországi pártok közül a Mi Hazánkat sújtja leginkább az a cenzúra, amelyet a zuckerbergi gépezet megenged magának, semmibe véve a szólásszabadságot és a jogbiztonságot. Toroczkai László pártelnök több mint 207 ezer követővel rendelkező oldalát az európai parlamenti választások hajrájában törölték előzetes figyelmeztetés nélkül, azóta a pártelnök nevének leírásáért és arcának feltüntetéséért is tiltás jár, míg most a 83 ezer követővel rendelkező, hivatalos Mi Hazánk-oldal tűnt el.

Ahogy Toroczkai László tiltásának esetében, úgy most is pert indít a Mi Hazánk a Facebook ellen, szimpatizánsaikat pedig arra kérik, hogy honlapukon jelentkezzenek vagy iratkozzanak fel a hírlevelükre, hogy semmilyen balliberális multicég ne akadályozhassa a kapcsolattartást a Mi Hazánk és közöttük.

Hunhír.info